Gå til innhold

Hvordan takler dere kjærlighetssorg?


Gjest Slettet+9817234daf

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjærlighetssorg sucks bigtime!

 

Sitte alene hjemme å sture er det siste en bør gjøre. finne på noe med venner ofte, drikke seg kanakas i helgene og leve livet en stund så ser man at man slettes ikke trenger akkurat den ene jenta man har gått rundt å sørget over.

 

Blir overgangen fra fast sex til null for stor så ta deg en tur på baltazar i ny og ne :p hehe

Lenke til kommentar

Har bare lest første innlegg nå.

 

Hvis du fortsatt har kjærlighetssorg hjelper det veldig å se fremover. At det er slutt med dama trenger ikke være slutten, det kan også være begynnelsen på noe nytt og fint. Tenk at det er mange fisk i havet og at livet er langt så bør sorgen gi seg ganske fort. Legg alt det gamle bak deg og se fremover.

Lenke til kommentar
Å gå fra sex daglig til null er faktisk ganske tungt og da funker det som en kort pause;)

Gjør som meg.. Hopp på alt og alle slik at du blir så ufattelig lei.. Holdt på med en dame etter at jeg gjorde det slutt med Xdama og jeg satt å tenkte på helt andre ting etterhvert.. Det fungerte fint for meg iallefall ;)

 

Og.. det er viktig å lære å gi faen når situasjonen krever det.

 

SkyMarshall har laget mange fete sanger. Tok av engang når vi satt mer eller mindre dritings på fest.. Det var vell egentlig et voirs hvor vi ikke gadd å dra ut på byen :)

Lenke til kommentar

Jepp, å gi faen er det bare å lære seg først som sist! ;)

 

Singellivet er ikke så ille som man skal tro. Jeg er enig i at det er kjipe saker rett etter et brudd eller før man har møtt den store kjørligheten.. meeen.. Jeg er av den oppfattning at det er viktig å nyte "friheten" så lenge man har den.

 

Lysten på å høre SkyMarshalls verker jeg nå!

Lenke til kommentar

Neida, det går så fint at. Resten av moroa finner du HER.

 

Men jeg sipper ikke lenger på Janne da for å si det sånn, det går bra. Hun og typen var her seinest igår og lånte Braveheart på DvD av alle ting. Det gikk jo helt fint. Og grunnen til det er at jeg har innsett at det å være singel er MORO i kortere perioder. Nå har jeg vel egentlig rotet meg inn i noe nytt tror (håper) jeg - så vi får se.

 

Det er IKKE vits å sutre og henge med leppa når man mister den man er sammen med eller elsker. Grunnen til det er enkel, hun var ikke den eneste for deg.

Lenke til kommentar
Blir det for jævlig,så har man alltids en PSYKRIATER

Ikke alle som har lyst til å prøve det, men..selvsagt kan være godt og ha i bakhånd.

 

Btw; Roe ned smileybruken, kanskje?

Ja. Pålny kan godt ta en titt på Nettiketten, som sier:

 

Smilies eksisterer i dag av flere grunner, noen av dem er for å vise humor, ironi eller kanskje for å spre glede. Men bruk av for mange smilies kan gi en motsatt effekt, spesielt når det står flere av dem etter hverandre i ett og samme innlegg. Overdreven bruk av smilies kan for eksempel føre til at det blir vanskelig å oppfatte hvorvidt du spøker eller er seriøs. Bruk av flere smilies samtidig kan også virke rotete, masete og unødvendig. Bruk vennligst derfor aldri mer enn to smilies etter hverandre og ikke bruk smilies etter hver setning. Se også Hva er smilies?

Moderator har vært snill og fjernet dem for ham denne gangen...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...