Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Forslag til gode rutere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Sitter selv me routern sofTest nevner, Linksys WRT54G. Er en drøm av en router, men med min og fatterns så kan vi ikke sette inn slik at noen på nette får være tilkoblet i bestemte dager og tider i døgnet, men alt er prøvd som har noe med det å gjøre. Så vet noen om dette problemet så hadde det vært kjekt å få vite..

 

PS: 3Com routern som sofTest også nevner er et meget godt valg, fattern hadde en slik en, og det var aldri noe som feilet den, ikke en gang en restart av den måtte til når den avtjente som tjenestetid hjemme!

Lenke til kommentar

Har brukt en Asus WL-500G en god stund nå, og er veldig fornøyd med den. Mange andre som også er svært positive til denne, og den har fått gode kritikker fra diverse hardwarenettsteder...

 

Støtter full WEP og WPA med AES og TKIP, WDS for bridging (inkludert hybrid modus som gjør at den kan brukes som WDS-bridge og WLAN AP)... Den har også mulighet for tilkobling av USB-enheter (webcam, harddisker/lagring via integrert FTP-server, printer) og LPT/parallellport for printertilkobling...

Lenke til kommentar

Jeg vil ikke anbefale å kjøpe en Dlink 624+

Jeg har en selv, og er overhodet ikke fornøyd med denne.

For det første så har den vært veldig ustabil, har oppgradert Firmware til den nyeste, hjalp ikke så mye det heller. Har fått tilsendt ny strømforsyning, Dlink mente at det var den som var skyld i det ustabile nettet.

Kjører nå på en betaversjon av firmware, routeren er nå stabil, men hastigheten fra trådløs til tråd, eller trådløse pc'er seg imellom er bare helt latterlig dårlig. (Hastigheten har vært dårlig på alle versjoner av Firmware som jeg har kjørt)

 

Så jeg anbefaler deg å se på Ukens tilbud hos Komplett.

 

arnstein

Lenke til kommentar
Asusen krever omstart hver gang du legger inn en ny port som skal forwardes.

 

Jeg har Dlinken også, og har ikke hatt noen problemer med den.

Den krever omstart for at alle endringer skal tre i kraft, ikke bare portforwarding, men det er det eneste negative jeg kan komme på med den routeren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...