Gå til innhold

Diskuter din Paladin her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan paladin bruke noen som helst form for ranged weapons? gun eller bow f.eks. Trenger bare noe for å taunte slik at jeg slipper å få 5 fiender på meg samtidig. Vil trekke frem 1 og 1.

kjører du full holy build får du denne skillen som i sammenheng ja med JoTC

og sanctity aura vil gjøre VELDIG vondt:

http://www.thottbot.com/?k=916

 

20 yard range - perfekt til å finishe fiender med. Eller å pulle.

Endret av Keylar
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Vurderer å stille tilbake talent's point, slik at jeg får fullt på Devotion Aura og thing til, husker ikke navnet...

Hvor mye koster det og resette alle talent poitsa? og hvor kan man gjøre det?

Første gang 1G, osv. 5G, 10G, 15G....

Det skulle heller vært basert på hvor mange talentpoints man hadde sånn at det var billigere på lvl 20 enn på lvl 50

Lenke til kommentar

Jeg har et lite spørsmål angående paladin i PvP. Jeg har fått med meg at exorcism og turn undead ikke virker mot player characters, men gjelder dette også diverse former for judgement? Jeg tar av gammel vane alltid å slenger på en judgement of justice for å hindre at fienden flykter, men det ser ikke ut til å virke i PvP til tross for at personen får judgement of justice "taggen"/ikonet. Noen som har erfaringer med dette?

 

Jeg bruker denne ALLTID i PvP, men har enda ikke sett den samme effekten som jeg ser på NPC'er. Hva slags andre judgements er det som ikke virker i PvP isåfall?

Lenke til kommentar

Det var ikke mye liv her i tråden, men jeg regner med at det er flere av oss paladins her på forumet. Jeg er nå en level 38 paladin, og jeg spilte frem til level 23 med akkurat samme type i open beta.

 

Jeg kjørte full holy build frem til litt over level 30 vil jeg tro, da jeg satt meg ned og kikket lenge på en liste på det offisielle paladin-forumet til Blizzard. Jeg bestemte meg for å respecce, og nå har jeg altså endt opp med en paladin som har poengene fordelt godt mellom holy, protection og retribution.

 

Jeg har bl.a. Seal of Command, men kan ikke si meg _veldig_ imponert. Det er litt bedre enn de andre sealene jeg har, men ikke noe stort. Dette vil vel muligens bedre seg når jeg får meg et enda bedre våpen. (Det jeg har nå er en 29dps, two-handed axe). Nå er jeg av typen som helst vil beholde veldig mye loot selv, og foretrekker og slippe å groupe med veldig mange andre. Det jeg er ute etter er altså en build hvor jeg kan spille mye solo, men som jeg også kan gjøre quests med guildmates med. Det som da er viktig er at jeg tåler mye julig, men også kan slå godt fra meg.

Dette er vel ganske umulig, i og med at jeg enten må gå for 1h + skjold, eller 2h. Etter hva jeg har forstått er Seal of Command best med 2h.

 

Er det noen som har spilt mye paladin (Aasgaard, du har vel spilt paladin opp til 60 hvis jeg ikke tar helt feil?) som kan gi meg noen tips. Jeg synes det er stiligere hvis man kun kjører holy, protection eller retribution, og jeg er heller ikke bundet til Seal of Command hvis det finnes noen bedre muligheter for meg.

 

Er det noen som har noen lure tips til meg? Jeg ønsker i utgangspunktet ikke linker til diverse guider, da jeg har lest mange av disse. Det jeg ønsker er å høre personlige erfaringer, hva som fungerte bra og hva som fungerte mindre bra.

 

Håper på mange gode svar frem til neste gang jeg rekker å rive meg vekk fra World of Warcraft :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...