Gå til innhold

Diskuter din Paladin her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Veldig usikker, er ganske fresh på tanking (andre gang jeg tanker kara). Våpenet er så å si den eneste itemen med spelldamage. Men med Kings Defender kommer jeg nermere "crushing immune".

 

Blir forbanna når holy palladins tar T4 (når de allerede har healing T4) for å ta tanking gearet, når jeg er tank og ikke har noe tanking T4 :cry:

 

Hvilken guild tilater dette? Need before greed ffs!

Lenke til kommentar

Mangel på skikkelige interrupts gjør at retribution palas sliter ganske mye mot casters. Retribution er ikke spesielt bra til pvp ellers heller, rett og slett pga mangel på utilitys. Wtb MS-lignende Crusader Strike(eller hvertfall så den gir en nyttig debuff) og hyppigere interrupts(lavere cooldown på repentance?). :(

Endret av TomFu
Lenke til kommentar

hvordan er Holy-spec i lavere levels med tanke på PvP? jeg har rerollet sammen med en rl-venn, som er warrior. vi dinger lvl 18 idag, og vi spiller kun når begge kan. blir mye Bg's og instancer framover.

jeg speccer retribution nå, men vurderer å gå holy så vi spiller bedre sammen.

 

det jeg egentlig lurer på er om jeg blir drept med en gang noen attacker meg fordi jeg har null skade, og driter i warrioren til jeg er dau, og det eneste jeg kan stole på, er bobla. eller har vi faktisk en sjans mot andre classes på lavt level der vi ikke har noe spelldmg/healing-gear? skal en del til for å få meg til å respecce vekk fra retri, så jeg spør her om det er noen holydins som levlet/pvpet som holy opp til lvl 60ish.

 

jeg kommer nok til å specce holy hvis noen kan gi meg noen tips og snakke av deres erfaringer ang. spørsmåla mine. vi kan og booste hverandre i instancer. vi har begge lvl 60s på serveren i tillegg.

Lenke til kommentar

Skal du heale kameraten din så bør du putte noen poeng i holy.

Ellers tror jeg du kommer til å gå tom for mana rimelig raskt.

Er selv lvl 60 nå og levlet opp som dels holy og protection.

Samt at noen poeng i holy med et greit ekstra sett med healingear, gjør deg kapabel til å main heale instancer, mens dere levler opp. Jeg har aldri prøvd å heale som ren retribution uten poeng i holy, men har hørt av andre at man går veldig fort tom for mana.

Kan egentlig ikke utale meg for mye om retri treet, har aldri gått lenger ned der enn 10 poeng.

 

Problemet med healing i pvp er interupts, og det er mye av grunnen til at jeg dytta inn poeng der. En god spiller vil ignorere vennen din og gå for deg i pvp uansett. Fant fort ut av at enhver healer i pvp blir fiendens target nr 1.

Lenke til kommentar
Jeg har aldri prøvd å heale som ren retribution uten poeng i holy, men har hørt av andre at man går veldig fort tom for mana.

 

Jeg (level 61 nå) har kjørt retribution siden level 10. Har stort sett bare +Strength og +Stam gear, og har derfor veldig lite mana. Jeg kan i grunnen kaste Holy Light ca. 4 ganger før jeg går tom. Nytter ikke heale dersom du er retribution, med mindre du har et sett med healing gear i tillegg.

Lenke til kommentar

joda. når vi spiller så står jeg ikke og ser på og healer, jeg slår og judger og healer han når det trengs. ellers hadde det blitt kjedelig, hehe. det burde funke fett og heale i 5-man instancer hvis du har healinggear.

 

men jeg blir vel eid hardt i 1vs1 mot alle classes, utenom warrior tenker jeg? nå snakker jeg fra lvl 10-60 ca. med holy spec.

Endret av Djengo^^
Lenke til kommentar

Full holy er liten vits.

Sats på en build med 10 eller 20 poeng i holy, og bruk resten i retri.

Følte selv i pvp at jeg tålte mase juling før jeg gikk ned. Kom ofte 3 eller mere for å drepe meg. (Mye av det skyldes også protection builden og godt gear).

Men, damagen min var såklart sugen, så taktikken ble å heale seg selv opp om noen angrep, og flytte seg mot andre dps klasser. Mot dem fleste klassene fungerte dette helt fint.

 

Kameraten din får passe litt på deg i BG, sammen med en warrior bør dere gjøre det meget bra. En warrior som får skikkelig healing er rimelig ustoppelig.:)

 

Edit: Skrivefeil

Endret av Ashvan
Lenke til kommentar

hehe ja du har rett i at warrior med en paladin eller healer bak seg, er dritmoro. har selv en warrior på 70, og han kompisen min som spiller warrior nå, er paladin sammen med meg i lvl 70 :)

 

kansje jeg speccer 10 i holy ja, så jeg ikke kan interruptes så lett når jeg healer. det er veldig viktig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...