Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg tenkte på denne builden for tanking:

http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZVZbEtohMdcest

 

Noen som har noen kommentarer til denne ?

8365440[/snapback]

 

http://www.wowhead.com/?talent=TV0xzZZbEtohMdfest

8366329[/snapback]

 

Dummeste jeg har sett. 11 poeng i arms uten imp. thunderclap? :!:

8366501[/snapback]

 

Vel sa ikke den var konge.... men ikke alle som bruker thunderclap... men skjønner ikke 100% hva man skal med 5/5 (5%critt) fra fury som tank spec? eller heller ikke hvorfor ikke man skal ha imp shield bash....

men ikke alle som bruker thunderclap ofte..

Lenke til kommentar
Imp Shield bash er meningsløs for raid-tanking.. 5% crit kan diskuteres, men har personlig alltid brukt det i buildsa mine for å få mer threat.

 

Imp Thunderclap er helt konge pga 20% mitigation mot physical, som også funker mot bosser.

8373729[/snapback]

 

ok tenkte mere på 5mans raid og heroic med mitt build ikke raid... men ja thunderclap kan være bra men bruker det ikke mest ...

Endret av DaXoN
Lenke til kommentar
For 5mans er også thunderclap generellt kjekt :) Holder lett aggro på flere mobs, shield bash ville jeg fortsatt ikke tatt da i allefall jeg personlig ikke har tid til å bruke det mellom hver global cd på mobs

8373802[/snapback]

 

ok :) vel jeg er bare 55 atm men går greit og tanke i brd og sånt=) holder agro vis det er normal grp :)

bruker nok thunderclap mere i outland kanskje :p

Lenke til kommentar
Kommer også helt an på gruppa, med en god gruppe som fokuserer dps på samme target klarer det seg lenge med et par demo-shout, om gruppa slikker rompe blir det en del thunderclap-spamming.

8373819[/snapback]

 

hehe^^

ja pleier ikke bli så happy når en mage får det får seg at det er smart og angripe et mål som har 1-2 sunders og nesten full hp :S

Lenke til kommentar

Følte bare å poste et lite pick fra guildens første gruul kill. Var fury på forrige try. Ble ganske eid på dmg meter. Men med arms og arena 2h på plass ble d andre saker ^^

3k ap med alle raid buffs og pots som finnes. Er pvp fokusert så gearet er ikke så veldig offansivt. Endte som nr 3 på dmg meter.

Har merket kor sykt mye bedre arms e i starten av lvl70. Lurer på om man må opp på tier 6 for at fury skal bli bedre i pve dps. Atm eier arms d i allefall.

 

sdasdbn4.png

Lenke til kommentar

Hva synes folket om nye devastate? Er det verdt å spandere noen sunders på mobs og drepe med devastate og dualweild fury gear, eller er shieldslam style med nye revenge best :)

 

Etter overfladisk testing får du 150+ dps mer med dualweild og devastate, men mister også mye mer hp selvfølgelig. Mye også på grunn av stunlock med revenge om man bruker shield :!:

 

Angående sunder armor: om du har focused rage er rage stort sett ikke et problem. Dessuten stacker du den stort sett bare 5 ganger nå, og fortsetter med devastate :)

Endret av likferd
Lenke til kommentar
"Death Wish" and "Enrage" effects no longer stack.

 

 

"Insignia of the Alliance/Horde" and "Medallion of the Alliance/Horde" now removes "Immobilizing", "Stun" and "Polymorph" effects and no longer remove "Slowing" effects.

 

 

"Flurry" (Fury) now increases attack speed by 5/10/15/20/25%, reduced from 10/15/20/25/30.

 

For noen drittnerfs!

8372893[/snapback]

 

Må bare få peke på disse drittnerfene dine. Death Wish og Enrage i kombo dreper selv en likegearet warrior på færre angrep enn jeg har fingre på venstre hånden. Det er fordi de jobber oppå hverandre, 100% dmg + Enrage 5/5 (det er 25% dmg) = 125%, når du da putter Death Wish på toppen så se Death Wish på denne 125% som 100% og øker den igjen med 20% for insta BOOM. måtte skje

 

"Insignia of the Alliance/Horde" and "Medallion of the Alliance/Horde" now removes "Immobilizing", "Stun" and "Polymorph" effects and no longer remove "Slowing" effects.

 

vår store svakhet også, når du er i tryne på en mage, hvor mange sekunder overlever han? er derfor vi har hamstring, så vi kan holde han like treig som oss ^^ uansett, lvl 20 alt med 150 alchemy og free action pot recipe orden den biffen fo'sho' dessuten ER det jo utrolig irriterende å sitte å se på at en mage trinket'er opp alt han har av trinkets, pumper seg opp og kaster en pyroblast på deg før du i det heletatt får lov å styre degselv...

 

Flurry har jo bare blitt nerfer og nerfet og nerfet, er enig i det, men nå som man kan nå både MS og fulll Flurry så må igjen blizzard balansere så man ikke får 30% mer speed på en svær 2h'er, selv med bare Abacus of Voilent Odds (trinket) så går det hardt for seg med 2h'ere.

 

smile and wave, smile and wave, når det går et par måneder og vi plukker opp ordentlig gear igjen skal du nok se at vi slår hardere tilbake.

Lenke til kommentar

er flere måter å gjøre det på, jeg har prøvd disse måtene:

 

dw fury 1-39

2h fury 1-39

2h arms 1-39

 

og i fra det foreslår jeg egentlig 2h fury eller 2h arms fordi du ikke har tilgang på noen +hit saker egentlig

 

fra 40 og til 50 bør du gå arms med MS, og på 51 får du Ice Barbed Spear ifra AV om du er smart, og da må du nesten gå Arms MS fram til 58ish

 

på 58 hanver du i outland og kan egentlig vrake og velge, selv gikk jeg 60-70 med MS arms, men ser kanskje at det hadde vært lettere i et rent PvE scenario å gå DW fury.. du gimper detg veldig mtp world pvp thou og blir du ganket så blir du ganket, en fury warrior med under par gear går rett ned. på 70 annbefaler jeg å gå MS arms helt til du har epic'ed out og fury igjen blir kraftigere enn arms i pvp, noe som enda ikke har skjedd. for pve på 70 er prot egentlig tingen som teller, og jeg forstår meg ikke på folk som er fury these days.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...