Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Neh, ble så kjedelig etterhvert, det samme hele tiden :p Har fått en fet armor jeg er fornøyd med, har opplevd raids i mindre skala, ikke noen world events :/ Men, jeg har gjort det jeg orket :p Vil nå heller sette de 3 timene jeg brukte på wow hver dag denne månden jeg spillte på lekser, gitar og halo2 ^^

Så mens dere andre blir i Azaroth, 'Scuse me, while i kiss the sky :p Neida, men det har vært kjempe gøy de første 20 levlene ;) Har bilde av katrakteren min :p Det er et minne for livet ;) Begynner nok smått igjen til Januar, får se ;P

 

Hehe, tror ikke noen bryr seg om det jeg har å si, men det er gøy å få det av hjertet :p

 

 

PS; Skal spille WC3 igjen, tror jeg kommer til å oppleve det anderledes etter å ha vært i krigen ;)

Endret av Fanta Boy
Lenke til kommentar
16 timer played? :O Det var mye det..

 

Casual er 18 timer, hc er 10-13 (personlig aldri greid under 13)

7281123[/snapback]

 

Tar lang tid i begynnelsen pga jeg var dum nok til å gjøre alle reise questene rundt omkring Stormwind, Westfall og Redridge.

Brukte masse tid på bare med å gå. Sikkert en time afk også pga div oppgaver i guilden som raid og dkp offiser.

Har heller ikke vært mye rested. Vekslet på raiding med magen og alten.

Tenkte grinde mobs en stund nå fremmover, så får vi se hvordan det går.

Får jeg han til 60 på rundt 10 dager er jeg mer enn fornøyd. :)

Lenke til kommentar

Takk til dere som svarte meg angående Gear og fire res i BWL. Jeg fikk uheldigvis bare logget inn her og lest kjapt, mens jeg allerede var i raidet. Det gjorde at jeg fikk med meg at fire res gear ikke var så nødvendig på første boss, men samtidig svidde jeg av 6 fire pots på fase 1 fighten fordi jeg ikke leste hele den posten om å bruke dem på fase 2 hehe. jaja sånn kan det gå. Uansett gikk jeg og guildet mitt på tidenes wipe lol. vi wipa 6-8 ganger mot første boss og gav da opp for kvelden. Det beste vi klarte var å ha 5-6 egg igjen, men som MT og raidleder så. Vi hadde 10 egg igjen når størstedelen av raidet hadde wipa.

 

Tror med hånden på hjerte at dette er den vanskeligste fighten jeg har opplevd.

 

Jeg ble satt til kiting-duty. Dette gjorde jeg i fult tank gear. Og brukte fire pot før hver kamp (totalt unyttig men men). Vel..det var jo ikke bare bare å få samlet nok mobs på seg heller da. Stoppet man opp for å slå litt på noen for å få dem med seg så kom 3-4-5 stykker opp bak meg og tok 80% av livet mitt rimelig fort. Så jeg løp og løp...demo shout..BS..Piercing howl..en taunt her og der..AEO fear..

 

Vi var hele 4 warriors som holdt på med denne kitingen. Og det var jo kaos hehe...vi løp nå bare rundt der og sulla syntes jeg. Alle kiterne hadde ikke spes problemer med å holde seg i livet, da vi fikk en heal her og der.

 

Problemet var at folk ikke klarte å holde seg i livet rett og slett. Prestene fikk aggro og døde...samme med alle dem andre i grunnen. Når heal'ers døde gikk vi kitere ned etter en stund. Som raidleder sa...folk må jobbe mer med å klare å holde seg i livet. Det er vanskelig for oss warrior-kiters å få aggro bort fra healers når vi ikke kan stoppe opp for å slå på mobs. Og som mange prester sa...dem ble drept av mager og dem skal jo vi warriors ikke gjøre noe med uansett sant?

 

Så kvelden endte med tap av 16 gull i repair og null lot.

Endret av gamer73
Lenke til kommentar

Kiter dere legionares?

 

I guilden min dreper vi alt utenom dragons, disse blir kitet av hunters og warlocks (fear) og alle druids sleeper en hver. Warriors tanker legionnares og mages i hvert sitt hjørne mens mages og rogues dreper de. kiters må bra ble ehalet med renew og shields slik at de ikke mister aggro til healers. Crowd controlling er nøkkelen til phase 1 i fighten, og hvis dere klarer å drepe ting raskt nok burde det ikke være noe problem.

Lenke til kommentar

Vel..jeg vet ikke helt hva vi kiter i grunnen. fikk beskjed å kite alt som hadde våpen i hånd. dvs ikke staver som magene har. Men jeg så at mange drager ble sleepa og disse lot jeg være i fred. Men kanskje hele den kitinga burde droppes. Det fører bare til kaos i mine øyne..spes for oss warriors som ikke er vant til å kite. Å sette en warrior i hvert hjørne for å tanke hadde kanskje vært en ide ja:) hmm men hvor mange må hver warrior da tanke? blir det mer enn 4 stykker begynner jeg å slite for å si det sånn hehe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...