Gå til innhold

Razer BoomSlang...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har den. Spiller endel Unreal Tournament, og nå som jeg er vandt med den, blir jeg bare nødt til å kjøpe en make.

 

HowEVER :smile:

 

Spiller du med andre mus, vil du lettere kunne skifte senere. Og man bør ha relativt store hender for å spille med den, om man skal ha fullt utbytte.

 

Jeg regner med du skal ha den til spilling, om ikke, er det bortkastet. Det er en gaming mus only.

 

Du finner den forøvrig på min webshop :wink:

 

Mvh

Lenke til kommentar

ok... jeg har hørt at den knirker.. gjør den det? er det dårlig kvalitet på den? å er den optisk? når jeg har sett den på bilde er det bare en ball under, men på komplett.no står det at den er optisk.. er det kombinert eller noe?

Lenke til kommentar

Min knirker litt ja. Kanskje fordi den har fått så mye deng.

 

Konkluderer da med at den IKKE er av dårlig kvalitet :smile:

 

Min er med ball, men kanskje det er optisk det går i nå? I såfall er det ikke sikkert jeg kommer til å kjøpe den igjen :

 

mvh

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har to helt klare favoritter som jeg kommer til å gå til innkjøp av i nermeste fremtid. Disse:

 

1. Micro$oft Intelli Mouse Explorer Wireless

2. Micro$oft Intelli Mouse Explorer 3.0

 

Begge disse musene er sinnsykt digge! Den første musen som er trådløs er så sykt av slappende at du nesten ikke merker at du holder på en mus, du rett og slett glemmer det og lever deg mer inn i spillet (nesten ekte?).

 

Så hvis du skal kjøpe deg en ny mus til Gaming velg en av disse to, de er også supre til vanlig bruk, nei bedre mus vet ikke jeg om!

Lenke til kommentar

Jeg vil ikke anbefale den, har nå gått over til ms intellimouse 3.0. MS'en er mye mer presis og "rask" og den ms sine 400dpi er nesten like bra som razers 2000! (selv om 2000 er MYE mer enn 400). Raser har også driver problemer, på flere maskiner dobbeltklikker den isteden for enkeltklikk. MS slipper og renses. MS er billigere og mer oppgraderingsvennlig ettersom ms sikkert kommer med en ny mus med ca samme skall men sikkert forbedringer på sensorene.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-20 17:05, muv skrev:

Jeg må vite om jeg skal kjøpe denne musen... Er det noen som har den(Razer BoomSlang 1000/2000)? Hvis du har den, anbefaler du meg å kjøpe den?


 

Nå har du helt sikkert hørt mye om at ms ditt og datt er så mye, mye, mye bedre og bla bla bla...

Men uansett så må du bare få med deg at RB2000 er sinnsykt deilig å spille med, først og fremst fordi det er det den er lagd for.. beste raile mus jeg har prøvd, ubeskrivelig behagelig i Q3/UT/CS osv.. Men det er ditt valg, har du nok peng kan du jo kjøpe både RS2000 og ei god MS mus!!

sXe

Lenke til kommentar

Jeg er ikke fornøyd med mine nye innkjøpte boomslang. Alt funker fett, utenom driverproblem og det at musen henger hele tiden. Det er noe forbanna dritt som gjør det ikke mulig å spille spill i det hele tatt. Venter på XP drivere om det noen gang kommer.

 

Hvis ikke jeg skifter til et annet OS, som f eks linux eller win2k så skal jeg fortsette med min MS Optical v1.1

Lenke til kommentar

Vel - jeg har Razer Boomslang 2000, om jeg kan anbefale noen å kjøpe den er en annen sak. Ergonomien er ganske annerledes enn en standard mus - og krever litt tilvenning. Softwaren som følger med er glimrende, men jeg har ikke prøvd den med XP. Den første tiden syntes jeg den fungerte fint, men etter noe tid fikk den tendenser til "henging". Klarte aldri å bli helt fortrolig med den og kjøpte meg en MS Intelligmouse, som jeg føler er like nøyaktig og like rask. Det eneste negative med Intellimous er potene, som er noe av det minst glatte jeg har opplevd - Ice skates og prøving og feiling med forskjellige musematter er absolutt påkrevd. Razer Boomslang er absolutt den tøffeste musen, men Intellimouse er desverre den beste. Har selvfølgelig prøvd Logitech Dual Optical også, men den er så ukompatiabel med MS at det er deprimerende - hverken tommelknapp eller skrollerhjul fungerer som de skal.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...