Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Køyrer denne atm.

 

Mangler då improved VE då eg trudde det ikkje blei så hardt brukt i raids. Er fremdeles i gearing up phase, då presten var healspecca og ikkje main.

 

Jaja...blir vel å høyre med guildleder om han vil ha en anna spec. Er vel det det heile bunner ut i til slutt :)

 

Edit: IRT sink: sjå der ja...nesten kliss likt =)

 

 

Hvorfor, i alle dager, har du specca 3/5 misery? Det er like greit å bruke de 3 poengene på noe annet. Enten er det 0 eller 5.

 

Av en eller annen grunn så speccer mange sp sånn

spec

 

Skjønner ikke vistsen med forti når man har en holy prest i raid.

 

Hva skal man ellers bruke poengene i? Gode forslag? :)

 

Tilfeldig at du spesifikt valgte en fra Nihilum? :roll:

ROFL @ hans gem-valg btw :D

 

Mine spec: http://wowhead.com/?talent=bxMRzhZZxGhtMxohtEo

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

3% ekstra spelldamage, eller 5% ekstra spelldamage...ser ikkje det heilt store fuzzet der. Men mulig du kan forklare det bedre til en lekmann? :)

 

Kan alltids stjele etpar poeng ifra cd på mb, men trudde mindre cd på mb ville gi meg meir dps? Eller akkurat det var faktisk en av dei få tinga meg og en kompis diskuterte iherdig igår, når eg respecca, han ville ha fullt på cd mb...eg ville ha fullt på misery.

 

men sånn ellers er det greit? pointers anyone? =)

 

Edit: berre for å stille spørsmålet slik at eg får svar: martyrdom...er det vits i? (Im just asking =) dont kill the messenger)

Endret av Whiteshit
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvilke heals brukes mest i pve(raid) og hvilke ranks ? Hvilke addons bør en holy priest absolutt ha ? Hvilke stats bør en holy priest satse mest på ? Hvilken build bør en holy priest gå for ?

Jeg har bare spilt shadow og sånn sett ikke satt meg inn i holy sålangt, men må det nå. Blir det forresten noen større endringer for holy priests i 2.3 annet enn at +healing også vil gi +dmg og fear ward til alle klasser ?

Lenke til kommentar
Hvilke heals brukes mest i pve(raid) og hvilke ranks ? Hvilke addons bør en holy priest absolutt ha ? Hvilke stats bør en holy priest satse mest på ? Hvilken build bør en holy priest gå for ?

Jeg har bare spilt shadow og sånn sett ikke satt meg inn i holy sålangt, men må det nå. Blir det forresten noen større endringer for holy priests i 2.3 annet enn at +healing også vil gi +dmg og fear ward til alle klasser ?

Heals: Selv bruker jeg mest maxrank Flash Heal, rank 4 Greater Heal og maxrank Renew, med PW:Shield og maxrank Greater Heal i bakhånd. Avhengig av situasjon spammer jeg også Prayer of Mending hver gang den er off cooldown.

 

Addons: Mine addons er sRaidFrames (har forkasta Grid, men kommer muligens til å prøve PerfectRaid) + oRA2, Bartender, Recount og Omen, selv om jeg egentlig ikke trenger de to siste. Aggrowarning fra Omen er forsåvidt fint å ha. UIet mitt er ganske lite fancy, men Bartender gir meg en del muligheter for knappeplassering og -skalering som jeg ikke har i default Blizz-UI. Mange kjører i tillegg Clique, noe du gjerne kan teste ut.

 

Stats: Det sier seg vel selv, men +healing og mp5/intellect (situasjonsavhengig - intellect er vanligvis greit, men mp5 er bedre i lange fights eller om du ikke gidder å drikke så ofte) er dine hovedstats, med et skråblikk på stamina (også situasjonsavhengig) og spirit (som blir mye viktigere i 2.3).

 

Build: Det spørs. Selv er jeg Spirit-bot, men om dere har andre raiding priests som har Improved Spirit-talentet kan du kanskje droppe det og ta en dypere Holy-spec. Circle of Healing, har fått utrolig mye tyn som end-talent i Holy-treet, men den beste presten i guilden vår har eksperimentert en del med det og liker det veldig godt. Det funker vel som en instant AoE-heal du kan kaste på andre (minner litt om en Holy Nova?), selv har jeg aldri hatt talentet.

 

Endringer i 2.3: Etter min mening er den største endringen at Meditation blir buffa fra 15% regen while casting til 30% regen while casting :-)

Lenke til kommentar

Bør kanskje legge til at det med "rank 4 Greater Heal" avhenger av gearet ditt. Poenget er bare å ha en decent heal som ikke koster altfor mye mana, men healer "tilstrekkelig". Altså hele poenget med downranking. Du bør eksperimentere litt for å finne en sweet spot, prøv f.eks. rank 5 om du har litt lite +healing og sliter med å fylle opp nok HP pr heal.

 

Ellers er det vel teknisk sett ikke slik at +healing kommer til å gi +damage, men items som tidligere hadde bare +healing blir oppdatert til også å ha en separat +damage-stat. Detaljer :)

Lenke til kommentar

allright.

har etter at jeg solgte den gamle priesten min og roguen fått meg en priest igjen, men jeg lurer litt på proffs :S

 

har 375 herbalism, men ikke noe second proff.

 

planen er epic flyer. bør jeg vente med ny proff til det, eller er det en annen proff som kan hjelpe meg med 5k gold? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...