Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hmm.. kom på nå at jeg ikke har shadow pve glyphs, de er fortsatt pvp, antar at glyph of shadow øker dpsen litt.

 

jeg har forresten ett point i veiled shadows(1 min mindre cd på shadowfiend) og går i endel healing gear.. som f.ex sapphiron trinketen med 95crit rating og 900 mana proc.

 

edit: testet nå med glyph of shadow, fikk ikke noe bedre dps.

 

grunnen til at jeg ikke oomer er pga veiled shadows faktisk (1 point der), shadowfiend nr.2 kom opp når jeg var på 1000 manaish ^^ .. det talentet trengs ikke i raids da for der oomer man vel uansett ikke, disperser når man flytter på seg osv.

 

her http://armory.wow-europe.com/character-she...ane&n=Nieta

 

byttet til shadow gearet nå, får se om den oppdateres. gems osv er helt på trynet, sikkert enchants også fordi jeg har brukt det som offspec og bare tatt det i farta.

Endret av Carlba
Lenke til kommentar

Nå fikk jeg nesten lyst til å respecce shadow og begynne å samle noen brukandes gear (spiller Holy i Raid, men har ett "solo-questing"/grind Shadowspecc med Vampirec Embrace liggende :p).

 

Edit: Noen har har rotation for single targets, samt AoE-packs liggende? Og, er det 289 hit som kreves for Raid? Hva kreves for Heroics?

Endret av JohnRichard
Lenke til kommentar
Edit: Noen har har rotation for single targets, samt AoE-packs liggende? Og, er det 289 hit som kreves for Raid? Hva kreves for Heroics?

 

AoE: Trykk på Mind Sear.

 

Singel target: Vampirit Touch - Mind Blast - Devoring Plage - Mind Flay tick til 5 shadow weavig - Shadow Word: Pain. Etter det holdt ting på cooldown. Clip Mind Flay for Mind Blast. Bruk MFClip så du vet når du bør clippe og samtidig så ser du når du kan caste en ny spell der, slik som i Quartz.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...