Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Prøvde å droppe Spirit Tap og Imp Spirit Tap nå, bare for å teste. Dps'n er tilnærmet den samme, men man merker faktisk at manaen blir borte litt raksere. Men man har jo pet + disp så mana er fortsatt ikke noe problem.

 

Bruker så og så aldri Psychic Horror, bare når en DK eller paladin er i gankehumør. Shadow Affinity ble de siste talena plassert, men har aldri hatt et problem med aggro så merker egentlig ingen forskjell :p

Men i teorien skal dps'n synke noe og manaen blir raskere borte. Så for trash så blir denne speccen dårligere enn den "normale" shadowspeccen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hva er main dps spell for disc i pvp? Har prøvd noen 1on1, har tatt en lock, en hunter, og 1 grei dk og nesten en twinka dk. Alle på mitt lv eller 2 høyere. Nei det er ikke et skryte post, men mer jeg at jeg trenger tips. Er lv 63, ja skal jo ikke pvpe velidg mye enda. Men greit å kunne vinne dueler å være litt i bgs. Slenger på meg boobla rett før vi starter, sånn at cdn til jeg kan bruke på den på meg selv går opp igjen. Vet ejg har at de har en anti-fear/MC(Mind controll)trinket eller spell. Tar jeg først MC sånn at de bruker opp den, når de da er nærme igjen fearer jeg. Så slenger jeg på dots, og slenger på en holy fire, når de da er nærme igjen og tar hp av meg. Så tar jeg en penance spell på meg, og jogget rundt til fearen er tilbake og fearer dem. Dotter opp igjen, og en holy fire. Kan hende det blir en Mind Blast før de er tilbake igjen etter holy fireren. Men noen andre tips ? Bruker også Pain Suppression og Power infusion. Men kan inrømme at jeg ikke bruker de så mye enda, glemmer de lol.

 

Ninjaedit: Nå som penance får lengre cd. What 2 do then? Er jo den jeg healer med :lol:

Endret av Silo
Lenke til kommentar

Her kommer jeg med litt avsporing, og linker til talentbygg igjen;

 

Gutter og jenter!

 

Tror dere dette er det ultimate PvP-bygget? :-)

Ser at det kommer til å gå en god del tregere å levle opp med et slikt bygg, men mye mer morro om noen sku komme å prøve å ganke meg ^^ Har blitt mye av sånnt nu når jeg har kommet til Outland. Hellfire er FULL av DKer som vil prøve sine nye abilities :D

Lenke til kommentar
Hola folkenz!

 

Er det noen som vet evt har mulighet for å teste om "Shadow affinity" har samme effekt hvis man bruker rank1 SWP?

 

Samme med Imp Spirit tap, altså om det funker med rank1 mind blast.

 

Det gjør det nok, men jeg ser ikke nyttigheten.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er du sikker? Dette er endringene Shadow får med 3.2 hvertfall.

 

# Shadow

 

* Dispersion: Cooldown reduced to 2 minutes, down from 3 minutes.

 

* Improved Mind Blast: Redesigned. Now, in addition to reducing the cooldown of your Mind Blast spell by .5/1/1.5/2/2.5 seconds, while in Shadowform your Mind Blast also has a 20/40/60/80/100% chance to reduce all healing done to the target by 20% for 10 seconds.

 

* Vampiric Touch: The amount of damage done when this spell is dispelled has been doubled.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...