Gå til innhold

Den store MSI K8N DIAMOND SLI tråden!


vorlonz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Ble eier av Diamond-kortet ved en tilfeldighet - hadde kjøpt ASUS A8N SLI Deluxe, hvorpå en kondensator eksploderte med en gang det kom strøm på kortet. Ikke bare hovedkortet røyk, men også Gainward Geforce 6800 Ultra-kortet mitt :(

 

Erstatningskort måtte kjøpes i påvente av retur-behandlingen hos Komplett, som er ferdigbehandlet nå :D Tilfeldighetene gjorde at det ble et Diamond-kort.

 

Har aldri hatt MSI før, men er positivt overrasket over kortet. Kjører Corsair XMS 4400 på 2.2.2.5 @ 1T uten noen issues. Klokker ikke noe særlig, da jeg i utgangspunktet ligger greit an (FX 55).

 

Kjører en 7 % overklokk via Core Cell på FSB, Vcore på 1,55 og MemV på 2,75. Det gir en helt stabil hastighet på 2 730MHz.

 

Har noen forslag til alternative opplegg for overklokking ? Core Cell er greit nok, men det er mer spennende å gjøre det via Bios.

Lenke til kommentar

En liten oppdatering for de uheldige som har kommet i samme situasjon som meg. Har brukt store deler av dagen i dag på å prøve å finne ut av lyden. Min nye PSU (Thermaltake Purepower 560W) har -5v, og en overgang fra 20-pin til 24-pin. Eneste problemet er at den PSU'en i likehet med stort sett alle andre som bruker overgang 20-24, er at ledning for overføring av -5v pin mangler (sjekk koblingene så vil dere det angår se at en ledning mangler), ergo ingen lyd. Jeg koblet en ledning selv for å få overført -5v til fra 20-pin til 24-pin kontakten, og vips det ble lyd.

Lenke til kommentar
Er dette ny BIOS? Eller er det samme som er på kortet fra før? Mener siden det står versjon 1.0.

1.0 er samme som W7100NMS_100 , og den er offisiell , ikke beta .

Offisielle slutter på 0 (eks. 7100nms.100 , 7100nms.110) .

1.1 er seneste offisielle jeg har sett ( W7100NMS_110) .

 

Den jimramse refererer til (W7100NMS_502) er en enda nyere beta (siste p.d.d faktisk)

 

 

For alle bios'er til AMD baserte Neo/Neo2/Neo4 er jeg så snill at jeg har

tatt jobben med å samle de på samme sted . (Offisielle og beta versjoner)

http://members.lycos.co.uk/syar2003/

Endret av syar2003
Lenke til kommentar

BTW: Har noen forsøkt å melde seg inn i Diamond Club med det medlemsnummeret som følger med hovedkortet ? Jeg kan ikke få det til å virke.

 

På en sticky i D C forumet skriver de at de kommer til å skaffe Dual Net cards til alle de som har kjøpt hovedkort, og der kortet mangler.

 

Men; De ber en oppgi serienummeret, og sier at dette gjelder kun der det fremgår av merkelappen på siden av hovedkortesken, at kortet medfølger.

 

Det står det ingenting om hos meg, i hvert fall.

Lenke til kommentar
hvorfor kjøper dere diamond og ikke DFI?

For ett merkelig spr.mål. Hvorfor kjøpe noen ATi å noen NVidia? Hvorfor kjøper noen Audi å noen BMW? Hvorfor foretrekker noen Blondiner å noen Brunetter?

 

Har ikke selv testet DFI, men ser at det er mye gode erfaringer med andre merker også.

 

Har ett fint lite ordtak til deg angående det spr.målet ditt :D

 

Opinions are like assholes. Everybodys got one

Lenke til kommentar

Jada, du skal få et svar. Jeg hadde egentlig bestemt meg for DFI Ultra kortet, med modding til SLI. Dessverre var de ikke på lager, og da ble andrevalget MSI kortet. Når det er sagt, må jeg si at lyddelen veide tungt, jeg er drit lei dårlig integrert lyd. Fram til jul hadde jeg nforce2, med god lydbit, nå har jeg slitt med den tradisjonelle realtek chipen i noen måneder, støy og sus. Så ved kjøp av et annet HK, ville jeg måtte kjøpt separat lydkort. Dessuten er ytelsesforskjellen mellom DFI og MSI ikke spesielt stor. Opprinnelig hadde jeg blinket ut ASUS sitt Deluxe kort (det var det jeg hadde på nforce2, eneste jeg hadde å utsette på det var linux støtte), men der stinker det meste virker det som. Produsentene har hatt det altfor travelt med å være "først ut", og bruker oss som testkaniner.

Lenke til kommentar
Gitt et valg vil vi vel alltid velge det beste...

Det er helt klart, men hva som er best er litt avhengig av hva folk mener. Noen mener DFI, andre mener MSI, å andre igjen mener Asus.

Jepp,tror ike du vil merke forskjell på disse kortene, dog kan DFI ha en liten fordel med høyere volt muligheter. Men dette bør vel kun benyttes av folk som er 100% sikker på hva de gjør og ved extrem overklokking .

Lenke til kommentar
både overklokking og Volt-stabilitet\ram-volt er visst hakket vassere på DFI, så bare lurte.

 

Gitt et valg vil vi vel alltid velge det beste...

Med din filosofi vil altså det kortet med høyeste spenninger være det opplagte valg og de som velger noe annet velger feil.;)

Hva skal da jeg si som bare har 2.85V Vdimm? :hmm: K8N neo2

 

*just_joking*

Lenke til kommentar

Eneste grunnen til å ha over 3.0v på RAM'en er hvis man kjører BH-5 eller OCZ VX ram. Alt annet liker seg bedre under 3.0v. Å så over til CPU volten. Min Winnie klokker best på 1.65v. Mer enn dette så falle klokke egenskapene. Kjører selv RAM med TCCD chipper. MAO så har jeg ingen grunn til å velge DFI fremfor noe annet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...