Gå til innhold

Advarer mot IBM


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-06-19 14:11, Sirius skrev:

Jeg har montert endel hd'er i mitt liv, og det har vært en klar overvekt av feil på IBM diskene.

Når IBM selv anbefaler at de nye 120 diskene ikke skal være i drift lenger enn 8 timer av gangen er det grunn til å bli skeptisk.



 

Dette er ren og skjær bullcrap. Les http://storagereview.com ! Dette var den siden om først rapporterte om denne "regelen".

 

-KJ

Lenke til kommentar

Ville bare si at Det er ganske urettferdig å legge til den Hat lisen din Cheif. Holder personlig meg fra alt som heter for familie pakker fra compaq, men ellers er dette en produsaent med en mengde kvalites produkt. Har også 2 skt. 80gb IBM harddisker som nå har slitt med meg på 2 TG runder. Funker helt fin fint.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-19 18:58, tmisund skrev:

Ville bare si at Det er ganske urettferdig å legge til den Hat lisen din Cheif. Holder personlig meg fra alt som heter for familie pakker fra compaq, men ellers er dette en produsaent med en mengde kvalites produkt. Har også 2 skt. 80gb IBM harddisker som nå har slitt med meg på 2 TG runder. Funker helt fin fint.


 

Du hadde sikkert vert litt lettere irritert om du hadde mistet data fra 4 disker, på til sammen 200 GB. Ja det var vel ikke mer enn 100 GB med data. men det er jo fortsatt 15 gangen mer en en gjennomsnits amerikaner har av total diskplass. Og dette var ikke data samlet på dataparty.

 

Men for all del, noen er heldige med sine IBM disker, men det virker som flesteparten av oss ikke er så veldig heldige med IBM diskene sine.¨

 

Dette er og forblir smak og behag. Vil bare advare andre mot å kjøpe IBM disker, når de kan kjøpe andre merker som er like billige som IBM, men som har lavere feilprosent.

 

Og til jevel:

 

Fint at du er glad i IBM og har sikkert PC'en full av IBM disker, det er brillefint. Gla du ikke har hatt problemer med dine disker. Og det med vifter og støm, tanken har slått meg, men det har jeg fått avkreftet for lenge siden. Er du foresten klar over hvor lite strøm en vifte trenger. Når jeg snakker om 13 vifter, så tar jeg med alt som har blader og snurrer i PC'en min. DVS. CPU vifte, hovedkort vifte, harddiskskuffvifter, den som sitter i brenneren osv.

 

Nok om det! En disk er en disk og har en oppgave her i livet. Lagre data. Når den ikke klarer det en gang, da er den ingen disk lenger, men en murstein. Og mursteiner til kr. 1500 - det klarer jeg meg foruten.

Lenke til kommentar

Jeg har en IBM aptiva pc (med en god del oppgradering vel og merke) og har aldri hatt problemer med HD'n som fulgte med IBM'n... Det kommer vel av at det er en Maxtor HD og ikke en IBM HD som man skulle tro de ville putte inn!

 

Leste ikke meldinga di JarleW, men poenget er dte samme :smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: Raggie på 2002-06-22 00:29 ]

Lenke til kommentar

har en 2 år gammal IBM 75gxp 45GB som funker perfekt, og 2 stk IBM 60GXP 40GB som virker enda beire...aldri hatt problem med dei.

 

Ikkje rart fleire får problem med IBM disker enn WD, var no tross alt ALLE som kjøpte IBM 75GXP då dei var på markedet,få som kjøpte WD på det tidspunktet,hadde det vore omvendt hadde det sikkert skjedd noke liknande med WD sine diska også.

 

Tvila på det at IBM legg ned eigen prod. forandra på noke,alt blir no som før,berre at dei blir produsert under anna firmanamn. Forstod det sånn at dei som var ansatt i IBM si hd avdeling skulle jobbe i det nye firmaet med produksjon av HD....

Lenke til kommentar

1) Hadde en 4GB IBM disk som streika etter 6mnd. Totalt død!

 

2) Kjøpte meg en ny 15GB (tror jeg det var) IBM disk og den fungerer fremdeles etter to år.

 

3) Har nå en Western Digital 100GB 8MB cache disk. Ikke hatt tendenser til trøbbel en gang. (untatt da jeg prøvde på noe "spektakulært" i Partition Magic men det var jo min feil.. :mad:)

Lenke til kommentar

****, når skal dere ***** IBM-propaganda gutter innse at IBM faktisk HAR en høyere feilprosent enn WD... Om jeg ikke husker feil hadde de en feilprosent på 30% på den siste serien deres(eller nest siste). Kompis av meg har hatt 2 IBM disker, begge gikk til helvete på under 2mnd. Nu er han lei og bytter til WD.

 

Selv har jeg KUN brukt WD & en maxtor... Funker deluxè.. Aldri hatt problemer med det (utenom den gangen jeg phøket med noe strømshiz imens maskinen var på, hehe, say no more..)

Lenke til kommentar

Det er jo fakta det at IBM har VELDIG høy feil prosent på diskene sine. Ikke er IBM diskene de beste heller hvis du skulle ha en disk som fungerer.

 

I følge tester kommer WD, Maxtor og så IBM på tredje plass. Vi hadde nok sett Quantum der oppe før IBM også hvis de fortsatt lagde disker. Vel.. Sånn indirekte så lager de fortsatt disker. I samarbeid med Maxtor som har kjøpt dem opp for en tid tilbake vel og merke. :smile:

 

Er veldig fornøyd med mine disker. (Se signatur.)

Lenke til kommentar

List me up chief!!!

 

IBM må dø :grin:

 

hatt to 75GXP disker 45 GB.

Begge tok natta, kjøpte den ene i januar i fjor. Tilbud på komplett til 1900,-

tok natta i august. Tok backup av det jeg klarte å ta backup av til min 17gig seagate som har suset og gått med uttalige formateringer siden år 2000.

Da jeg så fikk tilbake IBM disken leste jeg at BIM haddde blitt saksøkt for 75GXP serien sin. De hadde visst feilreklamert for den: "IBM reklamerte med at dette var en sikker og trygg disk å lagre data på, det er det ikke".

 

Ja, den andre disken begynte å vise symptomer i februar i år. Jeg tok igjen backup til 17 gigen min.

Da den tok natta i begynnelsen av mars sendte jeg den inn, med melding om at jeg ville bytte til annet merke, helst WD eller maxtor.

Komplett var snille og sendte meg en 60 gig WD.

 

Jeg kommer aldri til å kjøpe IBM mer!

Lenke til kommentar

For det første ser jeg liten vits i å starte en tråd

bare for å si useriøs dritt om et firma som i det hele tatt oppfant pcen......

 

For det andre så sa du. "Mitt råd til IBM:

Legg ned hele dritten. "

De har gjort det, de har gitt ett

"under firma" ansvaret for hardisk lagingen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...