Gå til innhold

Partisjon vises som 'raw' i Windows


cycopy

Anbefalte innlegg

Hei. Første posten min på forumet :)

 

Jeg har klart å slette informasjon om den ene partisjonen min fra partisjonstabellen. Dette har ført til at partisjonen nå vises som raw i windows. Jeg lurer derfor på dette:

 

Hvordan konverterer jeg en raw partisjon om til ntfs filsystemet, uten å miste dataene som allerede ligger på denne raw partisjonen?

 

Ikke misforstå meg her. Jeg ønsker _ikke_ å bruke noe filgjennopprettningsprogram, for jeg vet at filene fortsatt ligger der.

 

Er det noen som kjenner til et slik program?

Endret av cycopy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

a_sondre han sa jo at han IKKE ønsket å bruke noe gjenopprettingsprogram, alltid lurt å lese godt vettu:P

 

Men tilbake til saken så når jeg hadde samme problemet (filstabellen bare forsvant uten at jeg hadde gjort noe) så fik jeg den ikke tilbake til ntfs. Fikk alltid den der whiniinga om at jeg måtte formatere. Sorry mac men jeg ser ingen utvei, kanskje noen andre som gjør det?

 

Forresten så var HD'en min en WD. (mye stress med WD)

Lenke til kommentar
Ikke misforstå meg her. Jeg ønsker _ikke_ å bruke noe filgjennopprettningsprogram, for jeg vet at filene fortsatt ligger der.

eh, det er jo det som er poenget med filgjenopprettingsprogrammer, at du skal få tilgang til filer som ligger på disken når partisjonstabellen er ødelagt/borte.

Lenke til kommentar

Jeg ønsker å konvertere en partisjon som vises som raw i windows om til ntfs, uten at dataene på raw partisjonen blir endret. jeg ønsker ikke å hente filene ut fra denne raw partisjonen og legge dem en annen plass. er det virkelig umulig å konvertere raw om til ntfs uten å formatere partisjonen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...