Gå til innhold

Angrer bittert på valg av CPU


Anbefalte innlegg

Hei

 

For snart ett år siden gikk jeg for AMD64 plattformen i den tro at dette var det rette å gå for. Nå ett år etter sitter jeg fortsatt å venter på Winxp64 og har ikke sett snurten av det så langt. Her om dagen fikk jeg prøve en intel basert maskin med hyper threading. Jeg ble rett og slett sjokkert over ytelsen som maskina hadde i windows. Kunne kjøre flere oppgaver samtidig uten at det gikk tregt, noe som min maskin ikke har sjangs å gjøre i samme stil.

Jeg vet ikke hvordan andre AMD64 eiere føler det, men jeg angrer hvertfall på mitt valg av CPU

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så er jo fortsatt Microsoft og Intel gode venner..Så, det er nok en grunn hvorfor ikke Windows 64 bit Edition har blitt ugitt offisielt enda..Når Intel kommer med en tilsvarende prosessor, bare vent..Kommer 64 bit Edition rullende..hehe..Jeg er en lykkelig eier av Athlon 64 prosessor..Har hatt begge deler..Også P4 med HT..

Lenke til kommentar
XP-M er jo veldig god da.

Ja, men den er fortsatt en XP med Bartonkjerne, og skal klokkes en del før man er på nivå med A64 i ytelse

Min m-XP hadde omtrent samme testresultater klokket til 2,6Ghz, som jeg hadde med min nåværende prosessor uklokket, takk gud det ikke varte lenge :p

Lenke til kommentar
Tar du vare på maskinen? Dvs holder du orden på diskene dine? Har du prøvd en reinstall av windows. Hvis maskinen er full av virus og spyware så vil den oppleves som treig.

 

Har en XP-M selv. Har aldri vært plaget av at ting går treigt

Har alt på stell på maskina mi når det gjelder orden osv. Har generelt god peiling når det gjelder slik :cool: Maskina mi er kjapp, men problemet er ytelsen i windows, da med tanke på mange oppgaver samtidig.. Det er nettopp dette som irriterer meg med amd i forhold til intel.

 

Ps: Vil bare si at jeg ikke prøver å lage en amd vs intel diskusjon. Vil bare dele min erfaring med amd64.

Lenke til kommentar
det høres dog ut som om det er noe alvorlig galt, for det du beskriver er ikke normalt.

Har prøvd en del amd64 maskiner og etter min mening lider de av samme "ytelses problemet" som tidligere nevnt. Poenget mitt er vel at jeg synes intel prosessorer med ht har generelt bedre ytelse i windows med flere applikasjoner kjørende enn amd.

 

Vil bare si tilslutt at dette er basert på mine erfaringer og ikke fra en eller annen test som jeg har lest :)

Lenke til kommentar

Poenget mitt er at dette gjelder ikke bare min pc, men alle andre amd64 pc'er som jeg har prøvd. Jeg synes intels p4 yter MYE bedre i situasjoner der mange oppgaver kjører samtidig. Det er dette og manglende 64 bits windows som frustrerer meg og gjøre at jeg angrer på mitt valg av prosessor. Så vi får se hva som skjer når winxp64 kommer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...