Gå til innhold

Erfaringer med Lian Li PCV1100 og vifteløs PSU


Anbefalte innlegg

Som topic sier. Noen her som har erfaringer med Lian Li sin nyeste kabinettserie kombinert med en passiv kjølt (vifteløs) PSU? Tenker spesielt på PCV1100 kabinettet.

 

Hovedgrunnen til at jeg spør er at kabinettet har et eget "avluke" til PSU og lurer på om ikke varmeutviklingen derfor kan bli veldig høy.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ja, lukter selv litt på dette kabinettet.

Vet at noen vifteløse PSU'er ikke passer pga kjøleribben. Avlukket er nemlig ganske trangt. Varmeutviklingen er jeg ikke så bekymret for. Vet om folk som har pc-v1200 med vifteløs psu og det går bra. Her er hele kabinettet litt forlenget.

 

Noen som har funnet en vifteløs PSU som passer i pc-v1100?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kjøpte til slutt en Yesico FL-420T. Denne har god plass inni kabinettet og har også kjøleribber på utsiden for å få vekk overskuddsvarme. Ettersom Lian-Li kabinettet har en kabinettvifte som blåser luft rett ned på denne kjøleribben burde det være tilstrekkelig for å kjøle ned hele strømforskyningen. Og pga måten Lian-Li kabinettet er konstruert på vil uansett ikke overskuddsvarmen fra strømforskyningen "smitte" over i resten av kabinettet.

 

Så til dette med varme.. Strømforskyningen blir glodvarm. Varsellampen på utsiden lyser konstant og hele kabinettet til strømforskyningen er ubehagelig å ta på (ikke bare kjøleribben). Strømforskyningen kommer med en TMS-sak som kan aktivere en ekstern vifte når temperaturen når over 60 grader. Men dessverre er det ikke plass til en slik vifte i Lian-Li kabinettet så det eneste TMS-saken nå gjør er altså å blinke med varsellampene sine..

Lenke til kommentar

Nja. I utgangspunktet så benyttes en passiv strømforskyning for å få ned støynivået. Du skal være ganske ram om du velger en vannkjølt strømforskyning med dette som formål ettersom en strømforskyningen gjerne gir fra seg mer varme enn en prosessor. Blir vel nødt til å bruke en egen Zalman Reserator bare til strømforskyningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...