Gå til innhold

mest vanskelige spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Command&Conquer:Generals - Level 7 som Kina. Terroristene nuker hvert 5. minutt og selvmordsbomber deg med toxic waste hele tida. Det var så mye action at maskina hakka som besatt. Jeg gav opp missionen etter noen dagers forsøk.

 

prøv å sett tre eller fire nuke cannoner til å skyte der fienden kommer, og de nuker deg ikke hvis du har mer enn 5000$

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
synest at half life 2 vaR DRIIT VANSKELIG PÅ EASY,mye vnakseligere en ninja geiden

nå kødder du....

 

HL-2 på HARD var skuffende lett, Ninja Gaiden har jeg hørt er vanskelig...

Selvfølgelig kødder han. Jeg spilte det på medium for å være sikker på at jeg fikk en mest mulig nytbar opplevelse (ikke gøy å måtte loade hele tiden heller.. å prøve samme scenen om og om igjen). Det var helt passelig utfordrende, med en liten hell mot "for lett" siden.

 

Jeg for min del synes biljakt-delen i Mafia var rimelig grusom. De treige bilene og så mye som kan ødelegge for deg. Verre blir det når bilen du skal følge etter (eller stikke av fra) er 3x så sprek og det hele går på tid! Det ødela mye av spillet med all den irritasjonen og om-igjen spillingen, men alikevel et av de beste spillene jeg har spilt gjennom :thumbup:

 

Far Cry er et av de vanskeligere FPS spillene. Doom 3 skvetter man bare av... og ikke særlig vanskelig på den måten at du må tenke taktisk og holde hodet kaldt. Bare vanskelig på den måten at monster og troll spretter veggimellom fortere enn du rekker å tenke og skjermen (hodet ditt) blir kastet rundt og gjort om til en rød blodpøl hver gang noen treffer deg. Det er ikke utfordrende på en underholdende måte, men rett og slett bare J*VLIG irriterende :nei:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...