Gå til innhold

Norsk Everquest 2 Guild!


Anbefalte innlegg

Vi er foreløpig 3 stykker som spiller sammen jevnlig, og vi har nå ønsker om å danne vår egen guild. Men vi trenger flere spillere!

 

Vi spiller på Antonia Bayle serveren pr. idag, men vi vurderer å bytte til en europeisk server pga tidsforskjell og mangel av norske/skandinaviske spillere. Men dette er foreløpig i planleggings-fasen, så en endelig avgjørelse er ikke tatt hverken angående vår fremtidige server eller guild navn.

Så hvis du spiller Everquest 2 på Antonia Bayle serveren eller om du er interessert i å eventuelt bytte server i fremtiden, og er interessert i å være med i en guild helt fra begynnelsen så ta kontakt!

 

Vi har alle tre samboere/familier, så ingen av oss spiller døgnet rundt. Vi spiller når vi har muligheten, og vi stiller ingen spilletid krav til dere som eventuelt ønsker å være med oss.

*Vi liker rollespill, uten at vi er fanatiske angående dette.

*Vi er ikke XP sugne til enhver tid, og vi har tid til å snakke sammen, crafte items eller liknende.

*Vi spiller som sagt når vi har tid og eventuelt har lyst, og det gjør ingenting om du spiller mer eller mindre enn oss andre.

*Vi stiller heller ingen krav til levels, rase eller klasse..

 

Det eneste vi ønsker å få ut av dette er å hjelpe hverandre med alt spillet har å by på av utfordringer, dra på eventyr sammen og selvfølgelig å ha det mest mulig gøy!

 

SÅ hvis du er interessert i dette svar her eller send gjerne en mail til meg på: [email protected]

Endret av Arwenshade
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...