Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Nerdebula di v.2! (Les førstinnlegg!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda, har gipsvegg. Men det er jo bare å finne stenderene. Null stress d. Men synes den rett og slett er for tykk til vegg montasje. Skulle jeg hatt en på veggen, hadde det vært en uten synlige høytalere som er mye slankere. Jeg har uansett ikke noe input signal å ha :| I stua er det bare Xbox og PC så langt :O

Lenke til kommentar

Jeg tror det blir et sånn i stua mi når pengene strekker til.. Meeen, det er en stund til det skjer.. Tror nok det blir noe anna billig før dette, det jeg har nå er Hot'n'Sweet tilsølt og mangler 40% av tastene .. :|

 

EDIT: Skal jeg vente til jeg har råd til det over (Evt kjøe noe billig greier..) eller kjøpe dette ganske så snart..?

Endret av bIsk0p
Lenke til kommentar

Det ble så stille her :( Så jeg kjører en BUMP! :thumbs:

 

Jeg skal jo bygge ny TV benk. Jeg har laga en enkel sketch up av den. Men jeg er usikker på fargevalg. Jeg tenkte å ha den i svart, men jeg tror det blir litt mye med svart benk, svart sub, svart center, svart HTPC, svart TV... Jeg tenkte derfor på å gå for en hvit benk, men så ble jeg litt ivrig og lurte på om det hadde vært noe med hvit på ytterkantene (rundt og på endene) og svart inni.. Hva tror dere?

 

Jeg tenkte også at jeg skulle laget et lite rom øvest med en åpning på toppen slik at jeg kunne låse fast TV'en fra å velte. Skal se om jeg får laga en sketchup av det i løpet av dagen.

 

Orginal tanke (laga med 20mm MDF, skal bruke mindre);

 

502075.jpeg

 

502076.jpeg

Endret av bIsk0p
Lenke til kommentar

Er vel greit så lenge de er 91x61, men etter litt surfing så har jeg funnet ut at jeg må på rammeverksted for å skaffe det, så jeg fant en relativt grei en hos IKEA allikavel med 100x70 størrelse.

 

Blir oppdatering her og snart, siden sist så har jeg fått ny pult, nytt stereobord, malt vegg, bygd en tilpasset stereobenk, med mer :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...