Gå til innhold

HP Pavilion dv1045


Anbefalte innlegg

Har lenge gått og snust på en maskin til hovedsaklig skolebruk, men hadde lagt det litt på is inntill jeg kom over denne maskinen under "Ukens tilbud" hos komplett.no. Maskinen skal som sagt hovedsaklig brukes til skolearbeid, men kan se for meg at jeg kommer til å bruke den litt til irc, litt surfing og kanskje se en simpsons episode eller to på senga hjemme. Trenger ingen kraftplugg mao.

 

Noen som har noen erfaringer eller nyttige linker ang. denne maskinen? Fant ingen batterier for denne maskinen under ekstra utstyr og komplett.no svarte på mail at jeg måtte ta kontakt med www.inforcare.no ang. ekstra batteri. Iom. at jeg skal bruke den på skolen på en pult midt i klasserommet, så hadde et ekstra batteri kunnet komme godt med. Vil det være noe problem å skaffe og bruke et ekstra batteri?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har maskinen. Jeg synes den er flott, burde kanskje ha 512mb, men det lar seg jo oppgradere. Problemene mine med maskinen er:

1. Skjermen flimerer ved litt lavere lysstyrke på skjermen enn maks. Feil for alle i HP Dv1000-serien? Akuratt dette prøver jeg å finne ut nå.

2. Godt tastatur, bortsett fra venstre nederst i hjørnet, der tastaturplaten sitter litt løst.

 

Ellers er jeg fornøyd med maskinen. Fungerer flott til det den er ment for. Alikevel kan man spille litt på den. Jeg testet NFS Underground 2 på 800*600 med maks grafikk, og det fungerer strålende (med strukket skjerm). I 1024*768 hakker det litt mer, men absolutt akseptabelt.

 

Mine benchmarks er (med 256mb RAM):

PCMark 04: 2380

3DMark 01SE: 1024*768 - litt over 2000

3DMark 03: 91

Jeg har hørt om en som fikk ca. 900 med sin maskin av samme type i 3DMark 03, men vet ikke hvordan han har fått til det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...