Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fin guide dette.

 

For å unngå treg nedlasting når en laster opp:

 

Settings -> Advanced -> huk av for "Use small send buffer"

 

Det er langt ifra alle hubber som krever en slot pr. hub (slotratio på 1), og de som gjør det er som regel ræva uansett. ;)

Unngå å ha for mange slotter på treig linje, 5 slotter med 704/128-linje er ikke moro for de som laster av deg. Én er nok.

 

Mer viktig informasjon: Alt du har satt til nedlasting kan du se fra "Download queue". Det er der du må gå for å avbryte nedlastinger. Du kan også endre prioritet på nedlastingene (NB: Unngå "Highest priority").

 

Til slutt vil jeg si at det er masse å lære om DC++ utover dette, og at jeg anbefaler klienten fulDC, som er basert på DC++, men har noen flere nyttige funksjoner (feks. søkefilter).

Endret av Endre
Lenke til kommentar

Du burde ta med litt mer info om hva forskjellen på aktiv å passiv bruker er for noe. Vil tro at en god del ikke vet hva det innebærer.

 

Kanskje ta med litt mer om hvordan dc nettverkene fungerer med minimums share og slots.

 

*Edit: glemte helt å gi deg ros for en fin guide til dc++ :thumbup:

Endret av Den Polse
Lenke til kommentar

Takker for ros!

 

Å gå for dypt inn i hvordan DC fungerer, tror jeg bare vil skape forvirring. Dette skulle være en grunnleggende guide for å få folk i gang, og da går jeg ut i fra at de andre tingene kommer av seg selv. Folk er jo ikke dumme... Men om noen får problemer så kan de selvsagt spørre her, så er det jo alltids noen som har svar.

Lenke til kommentar

Setter denne som sticky og oppfordrer alle til å rapportere tråder som stiller spørsmål som allerede er besvart i denne tråden.

 

Legger også ved #8 i retningslinjene:

#8: Det er forbudt å komme med informasjon som kan lede til piratvirksomhet. Det er også forbudt å stille spørsmål som vil føre til informasjon som kan føre til piratvirksomhet, som f.eks. spørsmål etter CD-keys, no-CD-cracks og hvor man kan laste ned warez. Dette omfatter også spørsmål om hvordan bruke warez du har lastet ned fra nettet, samt diskusjoner om piratkopier og dets innhold.

Hva omfatter "informasjon som kan lede til piratvirksomhet"?

 

Vi tillater ikke piratkopiert programvare (warez), cracks, serie-koder og CD-keys. Vi tillater heller ikke brudd på åndsverksloven eller copyrighted materiale i form av musikk eller video. Norges lover tillater deg kanskje å laste ned musikk - vi gjør det ikke. Dette omfatter direkte linking, linking til sider som inneholder dette og alternative måter å skaffe seg slike ting på. Dette omfatter også diskusjoner rundt bruk av slikt materiale. Det er heller ikke lov å diskutere rundt et spill dersom det er klart at all informasjonen kommer fra at en har spilt en piratversjon av spillet. Dette gjelder spesielt for situasjoner hvor spillet enda ikke har blitt gitt ut og en allikevel sitter og diskuterer om en likte det eller ikke, basert på spillopplevelser.

 

Det er forbudt å gi spesifikk informasjon om hvor en kan laste ned musikk, film, programvare etc. fra P2P-nettverk / filesharing-hubber. Videre er det forbudt å komme med direkte reklame for hubber. Utsagn som "på hub xxx.xx finner du [spesifisert materiale]" er ikke tillatt og kan medføre utestengning eller advarsler. Det er også strengt forbudt å linke til nettsteder som inneholder .torrent-filer for Bit-Torrent-nettverket, dersom innholdet i noen av torrentene bryter mot retningslinjene. Utsagn som "Det spillet kan du laste ned på http://www.styggwarezside.no" er også forbudt dersom denne siden inneholder .torrent-filer som for eksempel bryter med åndverksloven. Merk at det er lov til å linke til sider som for eksempel spillprodusenten "Blizzard" eller andre sider på Internett som bruker Bit Torrent-nettverket for å spre demoer og lignende. Du kan også linke til sider lignende Animesuki.com da denne siden ikke inneholder annet enn ulisensiert materiale.

 

Dette omfatter ikke diskusjoner angående piratkopiering, diskusjoner rundt hva som i følge norsk lov er lovlig og ulovlig og lignende. Om du er i tvil om hva vi tillater, ta kontakt med en moderator pr. e-post.

 

Det er er stram linje som må følges her. Spørsmål og posting av hvilken hubber en finner diverse programvare osv. på er ikke tillat.

Jeg anser herved alle som stiller spørsmål vedr. DC++ og lignende klienter som advart og brudd på dette vil bli slått kraftig ned på!

Lenke til kommentar

Jeg vil anbefale alle som sitter bak firewall om å søke på google etter guides for hvordan de kan konfigurere fw'n til å komme seg på som active. Jeg går ikke i detaljer, og vil kun si dere hvorfor, ettersom det varierer fra fw til fw og router til router hvordan man gjør det.

 

Enhver bruker som er passive har to ulemper:

#1 Han kan ikke laste ned problemfritt fra andre brukere i passive-mode.

#2 All trafikk som skal til/fra en bruker i passive, må gå gjennom huben; også nedlastinger. Dette krever mye båndbredde, og belaster huben enormt. For å beholde DC++ like godt som det er, anbefaler jeg dere å prøve etter beste evne å komme dere på som active.

 

Jeg tar forbehold om eventuelle feil og mangler; bare korriger meg hvis det er noe galt. (Jeg har ikke lest mye på dette emnet, kun littegrann)

Lenke til kommentar

sitter som passive bruker på dc++, har prøvd i det uendelige å komme som active. fulgt det meste av guider for å sette opp routeren , portforwarding og alt annet som jeg egentlig ikke kan noe om :p begynner nesten å lure om det kan være at adsl linja mi fra FM ikke har kommet opp på fult enda :hmm: kan dette være en mulighet eller bare noe jeg innbiller meg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...