phax Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 hei, så de solgte lungemos til 10,- pakken idag på butikken. 24,- kilo'n var det vel. og så sparsommelig som jeg er ble jeg jo kjempe glad for det! men så var det jo bare det at jeg aldri har smakt lungemos.. og det høres jo mindre delikat ut.. så jeg turte ikke kjøpe. noen som vet hvordan det smaker og om det er spisende? tenkte kanskje det var slik som leverpostei, høres jævlig ut men smaker jo knall! Lenke til kommentar
likferd Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Du kan jo bare kjøpe en pakke og prøve? Jeg tviler på det er dødelig, og du finner vel fort ut om du liker det Lenke til kommentar
phax Skrevet 26. januar 2005 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2005 og kaste bort en hel tier! iiik...! pengboka mi sprang og gjemte seg nå. er det ingen som har smakt det? Lenke til kommentar
likferd Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 og kaste bort en hel tier! iiik...! pengboka mi sprang og gjemte seg nå. er det ingen som har smakt det? Hehe, du er SÅ gnien ja :!: Det merkelige er, at selv med alle mine knep på google, fant jeg ikke ut hva lungemus er laget av engang .. Jeg TROR det er hakkede lunger fra svin, blandet med svinekjøtt og noe annet lurt. Jeg har aldri smakt det selv, har ikke sett det i butikken engang.. Lenke til kommentar
Rikky Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 (endret) Det merkelige er, at selv med alle mine knep på google, fant jeg ikke ut hva lungemus er laget av engang .. Lungemos som tradisjonelt lages av lunger, hjerte, kjøtt fra grisehode, løk og krydder som ingefær, nellik, allehånde og muskat er bare en av våre mange innmatsbaserte retter som bør gis en sjanse. http://www.aperitif.no/index.db2?id=34046 Endret 26. januar 2005 av Rikky Lenke til kommentar
phax Skrevet 26. januar 2005 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2005 hørtes interessant ut, tror jeg må spandere på meg en pakke lungemos imorgen! kan komme med rapport om hvordan det smakte/ikke smakte. fant forresten bilde av skjønnheten! frister..? Lenke til kommentar
Acrid Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Pasta med lungemos er faktisk godt Har oppskrift her et sted...men krever nok litt ekstra innkjøp for å lage det. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 (endret) Det er ikke noe særlig værre enn kjøttdeig egentlig. Ser ut som kjøttdeig også når det er stekt i panne. Men det er jo laget av lunger og diverse andre innvoller, så det høres ikke så delikat ut kanskje. Du skulle bare visst hva som er i medisterkakene vi spiser i jula, så hadde du aldri rørt det mer I noen tilfeller passer uttrykket "Ignorance is bliss" perfekt. Endret 26. januar 2005 av Bitex Lenke til kommentar
Prelude Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 uggh.. lungemos, det høres lite delikat ut men folk spiser det allikevel. der er vel det samme med smalahovud og lutafisk, eller haggis (kokt mavesekk fra sau, med orginal-innhold pluss litt ekstra) som enkelte briter(?) liker å spise. man vet aldri hvordan det smaker før man har prøvt det, personlig så har jeg liten lyst til å prøve det, selv om mange som kjenner meg mener jeg er altetende Lenke til kommentar
oggyboggy Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 lungemos går ann å eta men jeg bruker bare å eta det fordi jeg veit kongen eter sånn Kongen er gammal å rå Lenke til kommentar
Lungemannen Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Lungemos smaker så UENDELIG VONDT! Moren min måtte slutte å servere det til middag fordi jeg nektet å spise det.... Mulig det er noen barndomstraumer, men jeg klarer ikke å spise det ekle skvipet... Lenke til kommentar
cheeplix Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Nicket ditt passer i sammenhengen ihvertfall. Lenke til kommentar
RIP Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Det smaker ikke så ille, som nevt er det godt til pasta\spaghetti Blodpølse med sukker på er også godt Lenke til kommentar
Gjest Slettet-df17e Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Lungemos er ganske godt det Og fjortiss snakk som "ÆÆsj. det er lagd av lunger.. æsj æsj.." er bare teit! Nei gitt, anbefaler deg og teste ut lungemos Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 (endret) Du skulle bare visst all "dritten" som stappes i pølsefyllet så hadde du nekta å spise det og. Her snakker vi om generelle avfallsprodukter fra slakt, som øyelokk, innvoller osv. Er det et SJOKK for dere at vi faktisk spiser ting som ikke vokser på trær og tappes rett på Gilde-kartonger? En jeg kjenner jobber på et pølsemakeri, han sier han kommet aldri til å spise ei pølse igjen etter å ha sett hva de lages av. Slutt med sutringa sier nå jeg. De fleste kjøttprodukter inneholder innvoller også, sånn er det bare, og det har vi spist hele livet. Endret 26. januar 2005 av Bitex Lenke til kommentar
fargoth Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Jeg har spist longemos en gang hos en god venn av meg. Jeg vet ikke om det var fordi moren ikke er spesielt flink til å lage mat, eller som det var lungemosen sin feil, men jeg syns ikke det smake så skrekkelig godt. Bemerk dere at jeg var rundt 11-12 år den gang, så for alt jeg vet kan det være jeg liker det hvis jeg spiser det nå. 10,- kr var jo ikke så dyrt, og sammen med litt billig pasta burde det være et rimelig, og (godt?) måltid. Lenke til kommentar
morfin Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Det smaker ikke så galt, nesten som kjøttdeig med litt krydder. Også er det veldig lett å lage. Lenke til kommentar
Even. Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Du skulle bare visst hva som er i medisterkakene vi spiser i jula, så hadde du aldri rørt det mer I noen tilfeller passer uttrykket "Ignorance is bliss" perfekt. Hva er egentlig mesdisterkaker lagd av Har alltid trodd at det bare var kjøtt Lenke til kommentar
Dragon Hunter Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 Tviler på at lungemos er verre enn leverpostei. Derfor forstår jeg ikke hvorfor det blir sett på som anstendig å spise leverpostei. Lunger brukes tross alt bare til å puste med, leveren brukes til eklere ting. Lenke til kommentar
sofarot Skrevet 26. januar 2005 Del Skrevet 26. januar 2005 lungemos smaker som noen utrøkte bestefar lunger som har vært gjennom det meste, med ett lite snev av afrikanske kjøttboller.... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå