Gå til innhold

På tide med DELL 2005FPW tråd også?


Gjest Slettet-sXUHvn0e

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg også bestillt meg en 2005 skjerm, hadde lenge lyst på 2405 men sleit med å få den til en pris jeg kunne akseptere. Men når jeg fikk 2005fpw og i9400 med 1.83ghz dual core og 7800go til 16200kr så var det ikke så mye å lure på lenger :D

 

Gleder med sykt til den kommer siden jeg solgte begge 19"erene mine for noen uker siden og sitter med en 17" crt nå :(

Lenke til kommentar
Når jeg koblet den til xboxen fikk jeg alt annet enn et bra bilde på skjermen, men det kan jo vere jeg har gjort noe galt...

5527177[/snapback]

 

Bruker du den med Xbox 360 via VGA kabel? Har du satt den til aspect ratio slik at den ikke strekker bildet? Har sett at noen mener bildet blir bedre ved 1280*768 enn 1280*720, kanskje fordi den første oppløsningen ligger nærmere 16:10 forholdet til skjermen.

 

Hadde kanskje tenkt denne skjermen til Xbox 360, men hvis den gir dårlig bilde finnes det vel bedre alternativer.

Lenke til kommentar

hehe ;) , får da håpe det var inkl. mva.. snakket med en nordlending, ifkk ikke tak i navnet. skulle egentlig ha meg en 2405 men han begynte å bli irritert etter en stund for jeg skulle ha et bedre tilbud, så spurte jeg om 2005 og fikk en super pris på den, lurer på om han kansje ble forvirret eller noe? fikk jo skjermen til 2700kr, hvis vi sier i9400 koster det samme som på internett (13500.-)

Lenke til kommentar
hehe ;) , får da håpe det var inkl. mva.. snakket med en nordlending, ifkk ikke tak i navnet. skulle egentlig ha meg en 2405 men han begynte å bli irritert etter en stund for jeg skulle ha et bedre tilbud, så spurte jeg om 2005 og fikk en super pris på den, lurer på om han kansje ble forvirret eller noe? fikk jo skjermen til 2700kr, hvis vi sier i9400 koster det samme som på internett (13500.-)

5531080[/snapback]

 

 

Fikk du 2005FPW til 2700kroner? Var han full?

Har du fått ordrebekreftelsen? Sikker på at han ikke har driti seg ut og tatt med 20" standard?

Lenke til kommentar

nei, jeg fikk vel litt avslag på laptopen også, men om jeg hadde bestillt den på internett for 13500 som den koster, så har jeg egentlig fått den til 2700kr, jeg lurer litt på om han har skrevet feil mail adresse på orderen min da jeg ikke fikk noe mail som han sa han hadde sendt, men jeg satser på at det er i boks, hvis ikke blir jeg ekstremt gretten, blir gal av denne lille crt skjermen, jeg er vant med 2048x1024 oppløsning og får klaustrofobi av dette ;)

 

Om det skulle være den vanlige 20"eren så er jeg fremdeles fornøyd egentlig :) men han sa widescreen så jeg tror ikke det er noe feil.. men tilbudet må vel sees under ett, så det blir vel litt feil å si at jeg ifkk skjermentil 2700 ;) , men er ekstremt happy med prisen for det :)

Lenke til kommentar
Fikk min 2005fpw igår og ble kjempe skuffet. Skikkelig mandags eksemplar med ekstremt baklys problem. Revisjon A02 produsert Desember 2005. Den går i retur via Dell support og jeg får tilsendt en ny. Krysser fingrene for den nye......

5543626[/snapback]

 

Jeg ser også på min at det er veeeeldig lyst i hjørnene, men dette skjer kun når det ikke er noe inn-signal på skjermen.

 

Setter jeg en heeeelt svart bakgrunn og trekker bort alt annet, ser jeg ingenting, da er det svart som natta.

Lenke til kommentar

Vi fikk skjermen i går, bestilte den 25 jan. Har ikke prøvd den da skjermkortet eller skjermen er ødelagt på datan vi skulle prøve den på.. :wallbash:https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=532666&hl=

 

 

men dette skjer kun når det ikke er noe inn-signal på skjermen

 

 

Hva mener du med det?, er ikke så inne med det med inn og utganger osv.. :!:

*Krysse fingrene for null baklysproblem*

Endret av quakie
Lenke til kommentar
:no: Ja da har jeg mottatt mitt andre eksemplar av 2005fpw med stort baklys problem. Nå gir jeg opp og returnerer til Dell med pengene tilbake og fortsetter jakten på ny skjerm. Kanskje se på arvtakeren 2007fpw. Ser også NEC næmer seg med ny lovende wide 20", W20GX2 med IPS panel....... :cool:
Lenke til kommentar
Fikk skjermen min igår, men det med baklys problemet har nå begynt å irritere meg litt, spesielt ved film. Har problemet nederst venstre hjørne og oppe høyrehjørne.

 

Noen som vet om dette kan fikses? Eller er dette en defekt skjerm?

5496094[/snapback]

 

Har et ikke helt bra mandagsekesmplar her jeg og, men fant ut at jeg kunne leve med det. Kjører bare ikke svart bakgrunn, men legger merke til det når jeg ser film ja.

 

Har desverre ingen form for fiks tilgjengelig, men du er ikke alene om å ha bakgrunnslys i nedre venstre og oppe høyrehjørne.

 

Jeg har også ett par døde pixler, men de lyser heldigvis ikke rødt, grønt eller blått. (Har en lyseblå pixel, men ser heller ikke den om jeg ikke kjører et helfarget kontrastbilde eller sort.)

 

Når jeg fikk skjermen for 403 euro inkl frakt, gidder jeg ikke stresse.

Lenke til kommentar

Har nå et uholbart problem med mitt dual oppsett!

 

Først: Alle som har 2 2005FPW har dere problemer med at skjerm nr.2 har lysere bilde etc? f.eks Brightness osv.

 

Kjører hoved skjermen min på Utgang 1 ifra mitt Geforce 7800Gtx 256mb (Gigabyte).

Problemet mitt er at skjerm nr.2 har (tror det heter) Tearing, "Red Tearing"

Striper som flyr over skjermen når jeg beveger på programer etc.

Og som synes spesielt i mørke omgivelser! (Hoved skjerm har ikke dette problemet).

 

Dette er veldig bekymringsfullt da jeg har investert en god slump i disse skjermene!

(Mye baklys gjør ikke total inntrykket overveldene heller! :nei: )

 

Så.. Alle som tror de har en anelse om hva som kan være årsaken ikke vær redd for å komme med forslag.

 

Også, finnes det noen instillinger for dual display i Nvidia kontrollpanel eller Bios som optimaliserer for dual dislplays!?

 

Har sett, men finner ikke noe.

 

Takker for svar

Lenke til kommentar

Ang. 2 skjermer:

 

Skjerm nr 1 fungerer fint, siden den er koblet til DVI.

Skjerm nr 2 er rød-aktig, den er koblet på VGA. Men har ikke problemer med striper eller noe slikt som flyr.

 

Eneste er altså at grått har en anelse rødt i seg.

 

En annen ting er at Nvidia sine drivere er elendig, og har flere bugs ved bruk av to stk 1680x1050 skjermer, hvor den ene er koblet til DVI og den andre VGA. Du skal rote lenge før du klarer å få begge skjermene til å kjøre native oppløsning. Men etter mye rot går det ;), selv om Nvidia tror at secondary er primary. :roll:

Heldigvis lar ikke nvidia oss rapportere bugs gjennom nettsidene sine, og rapporter i det offisielle forumet har blitt oversett. Så de kommer nok ikke til å fikse det før jeg har gått over til ATI.

 

Noen som har problemer med at skjermen flimrer når den skrur seg på? Ene skjermen min har begynt å flimrer litt når den skrus på, tar ca 20 sekunder før lyset er stabilt. Den andre går rett på uten problemer...

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...