Gå til innhold

På tide med DELL 2005FPW tråd også?


Gjest Slettet-sXUHvn0e

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg ringte og prøvde å prute, men det gikk dårlig. Fikk ned prisen på 2405FPW en del, men på 2005Fpw så mente selgeren at han ikke kunne gi meg noen bedre pris enn tilbudsprisen som er nå. Er sikkert mulig å prute litt på prisen hvis du treffer riktig selger.

5470944[/snapback]

Et godt tips kan jo være å spørre når de nye 2007 kommer osv. Hinte litt om at du gjerne utsetter kjøpet hvis du ikke får en god pris NÅ. Så han begynner å svette litt og ser at han må handle for å sikre seg et salg. Et salg med liten avanse er bedre enn ingen salg :evil:

 

EDIT: og dette gjør du seff ETTER at du har forsøkt å prute på vanlig måte og virker en smule misfornøyd med opplegget ;)

Endret av eternal
Lenke til kommentar
Dell's leverings tid suger ****

5462654[/snapback]

 

Kan skrive under på det. Èn uke etter at skjermen ble ekspedert, ligger fortsatt skjermen i "sorting hub" i københavn. En kamerat som bestilte tre dager etter meg, fikk den på døra etter tre dager, selv om skjermene ble sendt fra samme sted og skal innom de samme stedene.

 

Å bestille hos dell er som å spille lotto med når du kan forvente deg skjermen. Blir nok første og siste gang jeg handler hos de.

Endret av hkg
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-rXRozPkg

Har du bytta signalkilde på skjermen da _haha_?

Det gjør du ved å trykke på den første knappen fra venstre. Du ser også at et tall forandrer seg til venstre for knappene igjen. 1 er D-Sub, 2 er DVI, 3 er S-Video og 4 er kompositt.

Lenke til kommentar

Ikke noe problem her what so ever! bitte litt baklys, men det er så lite at jeg ikke legger merke til det.

 

Begge skjermene jeg fikk er 100% i tipp topp stand her hoss meg =)

Ingen pixel feil, fargene er vibrante og levende, svart er svart..osv =)

Bare digger disse skjermene noe så inn i *******

 

 

10/10 fra meg

Lenke til kommentar

Hvordan kan jeg vite om skjermkortet mitt støtter oppløsningen på 1680*1050? Har et Gainward Geforce 6600GT 1960XP . Har lastet ned Powerstrip og oppløsningen kommer ikke opp som en av standardoppløsningene når jeg velger Display Profiles -> Configure. Men Powerstrip har noe som kalles Custom Resolutions hvor man kan lage en oppløsning utenom standard, hvor wsxga+ oppløsningen på 1680*1050 kommer opp som en oppløsning som kan lages. Vet ikke helt om jeg kan teste denne oppløsningen mot skjermkortet siden min nåværende monitor ikke støtter denne oppløsningen. Noen som vet om kort med 6600GT brikkesett generelt støtter WSXGA+ oppløsningen via de offisielle driverne til nVidia?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...