Gå til innhold

litt om fremtidens konsollspill


Anbefalte innlegg

Fremtidens sportsspill på vei (tatt fra tv2.no)

 

"Av Lars Wærstad 24.01.05 13:35, ny 24.01.05 13:45

 

Verdens største spillfirma, Electronic Arts, snakker om spillene til den neste generasjonen av konsoller. Sjekk listen her!

 

Nylig skrev TV 2 Nettavisen om ryktene rundt det neste «Need for Speed»-spillet til Xbox 2, som angivelig skulle hete «Need for Speed: Most Wanted». Ryktene har nettopp blitt mer håndfaste.

 

På en spillkonferanse i Zoetermeer i Nederland bekrefter Electronic Arts tittelen, sammen med tolv andre spill. Det er den nederlandske nettsiden Xboxworld.nl som rapporterer fra konferansen.

 

Spillene som nevnes lanseres til Xbox 2, men ikke eksklusivt. Både nye og gamle konsoller fra Microsoft, Sony og Nintendo kan forberede seg på titlene.

 

Criterion holder på med «Burnout 4» og «Black ». Digital Illusions' første forsøk i «Battlefield»-serien, « Battlefield: Modern Combat», er også på vei. Spillet er dessuten det første i serien som har en enspillerkomponent.

 

På sportssiden er også fotballspillene «FIFA 2006» og « FIFA Street 2», samt golfspillet «Tiger Woods PGA Tour 2006 » og snowboardspillet «SSX 4» på vei.

 

EA bekrefter videre tre store titler basert på kjente filmsuksesser. « Harry Potter og Ildbegeret», «Gudfaderen» og det hittil uannonserte James Bond-spillet «From Russia With Love» kommer alle til den neste generasjonen spillkonsoller.

 

Avsløringene stopper imidlertid ikke der. Et hemmelig samarbeid med Marvel ble annonsert, selv om prosjektet foreløpig er uten detaljer. Også «Sims»-avleggeren «The Urbz 2» vil være klar mot slutten av 2005, begynnelsen av 2006."

 

TATT FRA TV2.NO

 

Tv2.no

 

-Ser at Gudfaren skal komme til neste generasjons konsoll, noe som antagligvis betyr at traileren som tildligere er vist viser grafikken som spillet kommer til å ha. :thumbup:

 

- ellers er det også mange spennende titler som jeg ser fram til, men samtidig er det for det meste oppfølgere, noe som jeg missliker... er det oppfølgere som kommer til å prege framtiden innen spill? i så fall stemmer det godt overens med denne artikkelen.... Artikkel fra tv2.no om hvordan spillutviklerne kommer til å takle fremtiden ...

post-184-1106583962_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...