Gå til innhold

beklager, men du kan ikke endre dette innlegget ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er enig med snorreh her, helt unødvendig å henge seg opp i at noen brukere begynner å fjerne gamle poster , er det noen som på død og liv begynner å fjerne noe de har postet så la de gjøre det da, vi poster jo tross alt ikke noe livsviktig informasjon som vi må ha for å overleve.

 

Er det sånn at dere må henge dere opp i sånt småpirk så mister dette forumet veldig mye av sin kvalitet og dere oppnår unødvendig spam da brukerne må poste nye innlegg for å oppdatere det opprinnelige inlegget sitt noe som hadde vært mye mer ryddigere om man kunnet editere den opprinnelige posten sin.

 

Nei, for all del la oss i det minste ha muiligheten til å redigere innleggene våre, om det er et problem for dere at 10 av 60000 fjerner noen innlegg så restaurer de innleggene fra en backup og utesteng brukeren, da har dere jo tatt vare på det som ble skrevet.

Lenke til kommentar

QUOTE (el-asso @ 21/01/2005 : 18:42)
10 minutter virker imidlertid noe kjapt, og hva vil skje med poster som "Ukens tilbud - samleside" og ulike guider og sticky tråder ?

Nettopp. Det er akkurat det jeg mener også, disse tingene med sticky, guider, oppdaterte tilbud osv vil forsvinne. Hvis de derimot ikke er ønsket kan vi heller få beskjed om det så opphører de trådene.

 

Det med at enkelte systematisk sletter innlegg blir helt feil ja, det må jeg si meg enig i. Men går det ikke å straffe vedkommende i stedet. Advarsel ved tilsynelatende misbruk og midlt utestengelse hvis man ikke tar notis av advarsler.

 

Men ikke en lett sak. Jeg forstår initativet, men at det bryter litt for skarpt i balansen mellom brukervennlighet/sikkerhet/administrasjon/brukeligheten

Lenke til kommentar

Jeg synes det er prinsipielt feil å la alle brukere betale prisen for at noen få ødelegger.

 

Løsningen dere har valgt er altfor lettvindt og for lite gjennomtenkt.

 

Jeg håper at dem som administerer dette forumet lytter til brukerne for en gang skyld og endrer dette tilbake slik det var før.

Endret av snorreh
Lenke til kommentar

La merke til det samme, men det er helt idiotisk etter min mening... Etter 10-15 minutter kom jeg på noe mer jeg burde ha skrevet i en post, men da kunne jeg ikke redigere. Så jeg må poste en ny post for hver ting... :roll:

 

Og ja, hva med alle guidene? Jeg kan ikke oppdatere guiden min lenger... Så jeg må poste en ny for hver gang! Hurra, HW blir fullt av spam igjen!! :w00t:

Endret av @kd
Lenke til kommentar

Edit-knappen må tilbake, og timecap må fjernes helt, dette blir for dumt, og blir egentlig å nedverdigere tilliten til 49.500 brukere fordi muligens 500 misbruker det litt i ny og ne, mens de 49.500 andre skriver litt feil innimellom, feilposter når de er litt trøtte, skriver guider som forandres osv, ting de må få rette opp/forandre i selv skal det holde et visst kvalitets-nivå.

 

Dette vil bli et fråtsested for dobbeltpostere og spammere innen 2 mnd med en slik policy.

Lenke til kommentar

For å være helt ærlig, jeg trodde at dere i forumstyret tenkte mer igjenom tiltak her på forumet.

Dette er så utrolig lite gjennomtenkt, som allerede nevnt vil alle stickyene, guidene osv. bli døde! Ellers må vi spamme forumet, og det er noe ingen av oss vil ha noe av...

Lenke til kommentar

Jeg har selv min eget førsteinnlegg jeg stadig redigerer. (link i signatur)

Å dele ut advarsler for dette, kan jo bli litt vanskelig.

Da må jo moderatorene lese gjennom hundretusensider for å oppdage kanskje fem-ti misbruk. Er det verdt det? NEI!

(Selvfølgelig det er bare å "finne opp" en smart funksjon som registrerer redigerte innlegg, men det blir allikevel en del å lese gjennom ;) )

 

Og som så mange ganger sagt før: SPAM blir et verre problem.

ikke spam akkurat, men masse unødvendige innlegg!

10 minutter er uantsett for drøyt.

Sett det på en uke evt. og "fred" førsteinnlegget :yes:

 

Hør på brukerene nå ihvertfall å få det tilbake til normalen, aller helst!

 

Karmacom: Vi har ingen sletteknapp, men enkelte brukere skriver "slettet", der det tidligere sto annen tekst!

 

TSP :)

Lenke til kommentar

QUOTE (DesertGlow @ 21/01/2005 : 17:59)
Det er satt en tidsbegrensning på edit-knappen fordi vi den siste tiden har opplevt svært mye missbruk av folk som går gjennom hele historikken sin og sletter alle innlegg de har skrevet. Dette ødelegger kontinuiteten i tråder på forumet, og er uholdbart.

For øyeblikket er denne satt til 10 minutter, men det er mulig vi kan sette den noe høyere for å minke ulempene. Hensikten er først og fremst å forhindre misbruk.

Det går f.eks. an å la editknappen gå over til å bli en "skriv mer" knapp etter 10 min. hvor du bare kan utvide innlegget nederst, men ikke slette det som er skrevet fra før.

 

Jeg tror uansett dette vil kunne medføre en del problemer, blant annet er det mer enn nok skrivefeil på forumet fra før. Dette blir neppe bedre når folk mister muligheten til å rette opp..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...