Gå til innhold

CS Source siktet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forskjellen er at når siktet blir spredt når du løper og sprayer gjør at du ser ca hvor kulene dine kan treffe, hvis du tar dette av så vet du ikke helt hvor kulene dine treffer. Det gjør ikke siktet ditt noe bedre siden det faktisk ikke er noen stor sjangse for at du treffer der siktet er. I 1.6 kunne man ta det av i visual options, men siden jeg ikke bruker det så vet jeg ikke hvordan man gjør det i CS:S.

Lykke til uansett!

 

EDIT:

 

Du burde forresten gjør om på tittelen på inlegget, det jeg trodde det handlet om var at CS:S var SIKTET for noe. "Problemer med siktet på CS:S" hadde kanskje funket bedre? :D

Endret av LuggagE
Lenke til kommentar

Det skal vel egentlig være mulig, men det funker ikke på meg. Det sprer seg litt mindre, men det holder seg samlet sånn som på 1.6 og CZ. Men du skal hvertfall skrive "cl_dynamiccrosshair 0" da den står som "1". Hvis du har litt engelsk kunnskaper så veit du sikkert at dynamic betyr dynamisk som i "bevegelig" (selvsagt ikke 100% oversettelse, men må skrive det forståelig :p)

Kan faktisk hende at det har skjedd et eller annet som gjør at instillingene på det der resetter seg for hver gang jeg går ut av cs.. Har ikke sjekka det :)

Men skriv hvertfall det som står ovenfor hvis du ikke allerede har fått det til..

En annen ting er det som LuggagE sier.. Du har ikke helt kontroll på hvor kulene treffer hen, men det kan bli litt lettere å sikte. Husker selv det fra tiden når 1.6 var tingen. Traff lettere ved et statisk sikte, men det er egentlig smak og behag :)

 

Skyt meg hvis jeg har feil, ok?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...