Gå til innhold

mus til cs


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
La det være sagt først som sist, når Logitech reklamerer med "20 ganger bedre sensor" er det praktisk talt bare tøv for oss gamere. Utenom lasersensoren er det akkurat samme spesifikasjoner som tidligere MX-modeller (800 cpi, 5.8 megapiksler per sekund). Den nye lasersensoren i MX 1000 er 20 ganger mer følsom for forandringer i underlaget, ikke 20 ganger raskere bevegelser, og heller ikke raskere respons.

 

MX 1000 er ca. 170 gram tung

 

Ferdig med den saken.

 

Det du bør gjøre er og gå til en databutikk, teste ut diverse datamus, kjøpe/bestille den du synst er best. De aller fleste musene fra Logitech/Microsoft/Razer/U-name-it klarer fint raske bevegelser, så det er ett spørsmål om smak. MX510 gir dog veldig mye for pengene.

 

PS! Det heter Razer! :p

Endret av Dandar
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
ikkje kjøp trådlaus!
Enig. Du kan risikere at en trådløs mus hopper dit den vil på skjermen(til tider), og dessuten er batteri et "herk"!

Må bare få kommentere att dette ikke stemmer med mx1000 ;) den har samme optikk som mx510. så viss mx1000 "hopper" over skjermen så er det like stor sjangs for at mx510 gjør det ;) . Batteriet er heller ingen problem, den lades svært sjelden, (følger med docking stasjon) og den lades kansje en gang i månden. Men Mx510 er jo lettere, kansje derfor bedre til fps spill.

dummeste jeg har hørt på lenge... hele poenget med MX1000 er jo at den er "laser" mens MX510 er optisk....ja jeg veit at laserlys også kan betegnes som optikk, men uansett...

 

Dessuten så er det evt. på grunn av den trådløse overføringen at den vil oppføre seg merkelig, ikke på grunn av evt. optikk

Mx1000 bruker samme motor som Mx510, men istedetfor en rød LED, bruker den laser, som gjør at den kan lese underlag bedre mx1000.har lest dette flere plasser.. Men jeg sier det igjen, Mx510 egner seg nok best til spill. Men jeg gidder ikke krangle om det :)

Må bare si at trådløse muser er like gode som de ikke trådløse. Lurer på hvilken "luring" som har kommet med det.

Lenke til kommentar

jeg spiller i en klan, og han ene der har en MX1000..når han tar en helt vanlig (optisk med tråd) mus så stopper den helt opp vist du snur den ganske så fort, men med den mx1000 han har så stopper den ikke og går bare videre. har en MX310 selv da.

Lenke til kommentar

jeg bruker mx510, synst dn er bedre enn razor, men jeg er vant til den da, men du MÅ ta utt loddet som er inni musen, for da blir musa kjempe lett! nårr u ta ut loddet, så er loddet tyngre en musa :p hhehe så d anbefaler jeg til alle som har mx510, bruk 10 mins på å ta ut d stygge loddet å spillfølelsen blir bedre! try it

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...