Gå til innhold

Film om hardware.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hehe.. husker det gamle delfi forumet.. blei noen 100 poster der ja ;) hehe husker å det var 2 "typer" eller versjoner av forumet å.. en med frames å en uten.. hehe var kald krig mellom de 2 gruppene.. postet på samme plassen men den metoden man selv brukte var jo selfølgelig best! hehe

Lenke til kommentar

Hvilke planer nettverket har for å lokke til seg flere brukere og holde på de nåværende. Tekniske løsninger, nye søstersider, sammenslåelser, nytt innhold og generelt bare nye ideer. Hadde vært fett å få vite hva vi har i vente :)

 

Gjerne også en kommentar på hvordan de ser på seg selv, konkurrentene og brukerene av siden. Gjerne da hvordan brukerne har forandret seg med årene, både i mengde og kvalitet, hvis noe slikt kan finnes :)

Lenke til kommentar

kansje mer i retningen toms hardwareguid filmene?.. film det som sjer..

tester, ødelegging :devil: , og litt intervuer med personer osv som er innen it ol.

 

 

og en ting... :roll: IKKE *.wma å LANGT høyere bitrate en det tidligere filmer har vært på.. lag eventuelt 2 versoner.. en i vetti format og bitrate å en for de med 56k

Lenke til kommentar
Kan selvsagt prøve det, men så er spørsmålet om hardware.no er så veldig artig. Er nok mange her som faktisk er interessert i siden og dens historie etc. Da blir det mye fakta. Men man kan selvsagt prøve å ihvertfall gjøre det litt livlig.

Jeg har sagt mine meninger til deg og håper du kan ta med noe av den saken. Hvis du vil ha alt så er den meget aktuell ,men ikke la oss nevne noe slikt på forumet siden da vil sikkert mange andre folk henge seg på å "slenge drit".

 

Og det er mange som har bilder av alle postene ,men holder disse tilbake pga at de ikke vil ha mer bråk.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...