Gå til innhold

verdens beste strategi spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ikke for å virke selvgod, men mange imo "rare" forslag her. Topicen er "verdens beste strategi spill?" og så kommer folk opp med spill som Rise of Nations og DoW.

 

Rise of Nations var jo en stor skuffelse med svak realisme bl.a. og masse bugs.

DoW er et bra spill det, men går det under kategorien "verdens beste strategi spill" ?? Nei.

Samme med Red Alert 2 og Generals. Red Alert 2 var et bra spill (noe generals IKKE var), men heller ikke det var bra nok til å gå under kategorien.

 

Men spill er selvsagt subjektivt, og vi kan ikke alle ha samme mening. Men tenk gjennom "hvorfor" spillet burde være tidenes beste strategispill før dere poster det.

 

Min klare favoritt er Heroes of Might and Magic 2. Mye fordi dette spillet i seg selv er helt fantastisk, men ikke minst fordi det åpnet opp en helt ny verden for den daværende spillverden. Det er spill som HoMaM som er opphavet til nåtidens store slagere som Rome: Total War, og de fantastiske verdenene vi finner i bl.a. warcraft-serien. Ja, jeg er klar over at mange av disse skapningene stammer fra bøker som "Ringenes Herre" og andre adventure-sjangere fra gammelt av, men det var HoMaM-spillene som åpnet spillverdenens øyne for dette. Og som jeg sa i sted: En helt ny måte å lage rts-spill på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...