Gå til innhold

Den store Grandiosa-tråden


GRendal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Med rist er det fare for at bunnen ikke blir sprø, men bare hard. På vanlig brett blir ikke bunnen fast og sprø nok. Stenplate er tingen, det bruker jeg :)

i en vanlig ovn, hvordan går det ann?

Jeg kjøpte min på en Jernia butikk. Den kostet rundt 200 kroner og inneholdt både stenplate, for standard ovn, og en trespade for å ta ut og inn pizzaen. Glimrende verktøy :)

Lenke til kommentar
Med rist er det fare for at bunnen ikke blir sprø, men bare hard. På vanlig brett blir ikke bunnen fast og sprø nok. Stenplate er tingen, det bruker jeg :)

i en vanlig ovn, hvordan går det ann?

Jeg kjøpte min på en Jernia butikk. Den kostet rundt 200 kroner og inneholdt både stenplate, for standard ovn, og en trespade for å ta ut og inn pizzaen. Glimrende verktøy :)

den skal kjøpes!!!

Lenke til kommentar

Jeg bruker to metoder:

 

Vanlig -

* Forvarm ovnen til 225 grader

* Legg en frosen grandis på rist med bakepapir

* Settes midt i oven

* Stekes nøyaktig på 15 minutter

 

Sløving -

* Sett oven på 225 grader

* Legg frosen grandis på rist med bakepapir

* Settes midt i kald ovn

* Stekes i 18 minutter +- 1 minutt

 

Vanlig gir gylden ost og sprø bunn. Sløving gir gylden ost men litt slappere bunn

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...