Acrid Skrevet 12. januar 2005 Del Skrevet 12. januar 2005 Med rist er det fare for at bunnen ikke blir sprø, men bare hard. På vanlig brett blir ikke bunnen fast og sprø nok. Stenplate er tingen, det bruker jeg Lenke til kommentar
GRendal Skrevet 12. januar 2005 Forfatter Del Skrevet 12. januar 2005 Med rist er det fare for at bunnen ikke blir sprø, men bare hard. På vanlig brett blir ikke bunnen fast og sprø nok. Stenplate er tingen, det bruker jeg i en vanlig ovn, hvordan går det ann? Lenke til kommentar
dessessop Skrevet 12. januar 2005 Del Skrevet 12. januar 2005 Dynk pizzaen i russisk kaviar og server det som kanape Lenke til kommentar
Acrid Skrevet 12. januar 2005 Del Skrevet 12. januar 2005 Med rist er det fare for at bunnen ikke blir sprø, men bare hard. På vanlig brett blir ikke bunnen fast og sprø nok. Stenplate er tingen, det bruker jeg i en vanlig ovn, hvordan går det ann? Jeg kjøpte min på en Jernia butikk. Den kostet rundt 200 kroner og inneholdt både stenplate, for standard ovn, og en trespade for å ta ut og inn pizzaen. Glimrende verktøy Lenke til kommentar
GRendal Skrevet 12. januar 2005 Forfatter Del Skrevet 12. januar 2005 Med rist er det fare for at bunnen ikke blir sprø, men bare hard. På vanlig brett blir ikke bunnen fast og sprø nok. Stenplate er tingen, det bruker jeg i en vanlig ovn, hvordan går det ann? Jeg kjøpte min på en Jernia butikk. Den kostet rundt 200 kroner og inneholdt både stenplate, for standard ovn, og en trespade for å ta ut og inn pizzaen. Glimrende verktøy den skal kjøpes!!! Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 12. januar 2005 Del Skrevet 12. januar 2005 (endret) *Slettet innhold på grunn av dobbel post* Endret 12. januar 2005 av ilpostino Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 12. januar 2005 Del Skrevet 12. januar 2005 Mange gode svar her! Hvordan er egentlig resultatene med brett i forhold til rist? Jeg pleier å ta den på rist.. da blir memmelig bunnen passe sprø samtidig som jeg får en jevnt, lys brunfarge på oversiden.... Lenke til kommentar
phnx85 Skrevet 12. januar 2005 Del Skrevet 12. januar 2005 Jeg bruker to metoder: Vanlig - * Forvarm ovnen til 225 grader * Legg en frosen grandis på rist med bakepapir * Settes midt i oven * Stekes nøyaktig på 15 minutter Sløving - * Sett oven på 225 grader * Legg frosen grandis på rist med bakepapir * Settes midt i kald ovn * Stekes i 18 minutter +- 1 minutt Vanlig gir gylden ost og sprø bunn. Sløving gir gylden ost men litt slappere bunn Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå