Gå til innhold

Problemer med wap/gprs på SE K500i*Løst*


Anbefalte innlegg

Hei

 

Fikk taki meg SE K500i i dag. Så det første jeg gjorde var å laste ned innstillingene for MMS og Wap/Gprs. Men Wap/Gprs vil ikke fungere som det skal det står bare "kobler til". Har lastet ned og slette innstillingene mange ganger, men det fungerer fortsatt ikke. Hva kan være feilen? Har Netcom Kontant.

 

 

Edit: Det funket plutselig nå :roll:

Endret av Zemeckis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du brukt wap/gprs før på det simkortet? Hvis du ikke har det så må du kanskje ta en telefon til Netcom kundeservice. Siste jeg gjorde dette måtte netcom aktivere gprs/wapen på abb ditt. Er ikke 100% sikker på om det gjelder enda.

Har nok bruk Wap/Gprs før på sim-kortet jeg har. Brukte det på min T610. Har fremdeles problemer med å bruke det. Hadde gledet meg til å laste ned en gratis versjon av Splinter Cell:PT som visst er gratis i et ark jeg fikk med mobilen :D

Lenke til kommentar

Jeg har samme problemet. Får ikke koblet opp med GPRS på min T610. Har prøvd å laste ned GPRS-innstillingene ørten ganger og vet at GPRS er åpnet på mitt abb. Har også prøvd å laste ned WAP og MMS-innstillinger uten å få det til heller.

 

Men jeg tror jeg har lokalisert problemet. (uten å ha klart å rette det)

Hvis jeg går inn på menyen Kommunikasjon -> Datakommunikasjon -> Datakontoer så ser jeg en liste:

* djuice GPRS

* tnM/MMS/GPRS

* Netcom GPRS WAP

* Netcom MMS GPRS

* Netcom WAP GPRS

* Netcom MMS

* Netcom Internett GPR

 

Under hver av disse står det en meny:

* Endre

* Gi nytt navn

* CID og et tall.

 

Jeg antar at CID står for "ConnectionID" eller noe sånt. Problemet er at det står djuice og TnM (Telenor Mobil) øverst på lista: CID1 og CID2. Jeg aner ikke hvorfor disse ligger her siden jeg aldri har hatt noe Telenor eller djuice på denne telefonen. Det værste er at jeg ikke finner ut hvordan jeg sletter disse fra lista. Er det noen som vet hvordan dette gjøres?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...