Gå til innhold

Litt problemer med mobil-tv på 6630


Anbefalte innlegg

NÅr jeg går inn på wap-portalen til telenor, og følger linkene til mobiltv går alt bra. Men hvis jeg trykker på linken til et klipp jeg vil se ( f.eks nrk direkte) så prøver realplayer å laste det inn, men stopper opp og kommer med en feilmelding som sier: "allerede i bruk".

 

Ok, for å unngå dette problemet så gjør jeg følgende: Jeg wapper meg på vanlig måte inn på wapportalen til telenor, følger linken til mobiltv, men før jeg trykker på linken til klippet jeg vil se så går jeg inn på "valg" på mobilen og velger "koble fra". Så trykker jeg på linken til klippet jeg vil se, og får spørsmål om jeg vil koble meg til, - jeg trykker da ja, og jeg kan se klippet uten problemer.

 

Dette er jo litt irriterende i lengden, så hvis noen kunne fortelle meg hvordan jeg får sett mobiltv uten å først "koble meg fra", så blir jeg glad!

Endret av stue
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rart, du skal kunne ha så mange tilkoblinger du vil på samme tilgangpunkt. Jeg har vært på IRC, MSN og vært inne i Opera, mens jeg så mobil-tv. Jeg går utifra at du kjøpte den låst til Telenor. Jeg bruker Telenor WAP som tilgangspunkt, men Telenor Internett virker jo så og si likt.

 

Meny -> Media -> Real Player -> Valg -> Instillinger -> Tilkobling -> Nettverk.. Prøv deg litt fram, og se om det kan være noe med tilgangspunktene dine.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Når jeg prøver å kople til mobil-tv på min 6630, står den lenge på "Kopler til"...

Får etterhvert feilmelding: "Kan ikke kople til server. Tidsavbrudd for server."

Har Telenor abb. Något måste vara fel?!?!?

 

Mvh

janodega

Det er nok instillingene dine som er feil! sjekk tilganspunktene dine osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...