Gå til innhold

Naruto Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-p4PIYwb6
Hvor er det beste stedet å laste ned/se episodene lovlig? Dattebayo er greit nok men episodene er så store å laste ned. Og det tar tusen år. Noen steder der episodene ikke er altfor store i MB?

7032286[/snapback]

Youtube? Vet ikke om noen andre plasser, de er jo ikke store da. :S Du får de ikke så mye mindre, da blir det enda dårligere kvalitet enn det er. Naruto-episodene laster jo til og med jeg ned på 10-15 min.

Endret av Slettet-p4PIYwb6
Lenke til kommentar

jeg finner alle mine episoder på et av di mange poppulere nedlastings programmene som har et esle som loge , bruker og en "ed2k" link side . mere info tror jeg rettogslett det ikke er mulig og gi uten og bryre noen retnigslinjner , og det kan være jeg er over allerede .

 

 

men er det ulovelig og laste ned tv serier i norge ?? og spesielt serier som ikke er tiljengelig på noen annen måte ?

Lenke til kommentar

Det er usikkerhet rundt alle reglene, så jeg vet sannelig ikke, men om det ikke er direkte ulovlig å laste ned serier, så er de hvertfall ikke noe glade for det. Og forumet her forbyr oss å prate om det uansett.

Angående serier som Naruto, som vi ikke har mulighet til å få sett på andre måter, så burde reglene være litt snillere syns jeg. Nå er Naruto riktignok blitt lisensiert da, etter at USA kjøpte det for Cartoon Network, men så vidt jeg har skjønt så gjelder det i første omgang bare de 60 første episodene eller noe. ;)

Lenke til kommentar

men det virker jo ikke som skapernene prøver på noen nevneverdig måte og stoppe nedlatningen heller da , er jo ikke som f.eks amrikanske serier for ligge på "vanlige" nett steder heller da .

 

med naruto er det jo bare og surfe til en av mange fan sider og laste den ned .

 

tror ikke det finnen noe sider som har kunne hoste amrikanske serieer uten og blitt saksøkt ræva av på under 3-4 timer etter at siden er lagt opp ( om det ville gått så lang tid og da :p )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...