Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor er den rareste plassen du har hatt sex?


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva er det som er så jævlig rart med å ha sex på en kirkegård?? kanskje litt vaneligere hvis man er en goter :D

 

Rart? Hva som er RART? For faen, du knuller på en eng, full av døde folk. Hva slags assiasjoner får du, mens du når klimaks og ser på en naken dame, samt 123124 gravsteiner?

 

Rart OG respektløst. Håper da for faen at ingen prepubertale drittunger humper oppå mitt lik.

 

Jeg tror ikke jeg hadde brydd meg.. Bare kom og hump på min gravstein anytime :D

Lenke til kommentar

Husker ikke om dette er den absolutt rareste plassen jeg har hatt sex, men jeg nevner det allikevel. Regner det som sex jeg hadde, selv om det ikke var meg som fikk noe...

 

Vi var vel ca. 14 omtrent og gikk tur i skogen. Noen ganger får du bare følelsen av at det oser sex i lufta og at jenta er mer enn villig, og en slik dag var det. Sola skinte og det var varmt i været. Jeg sa "her setter vi oss". Hun sa "men like ved stien? Tenk om det kommer noen?". Vi satte oss ned og ikke lenge etterpå hadde jeg hånda nedi buksa hennes og fingret henne. Hun ba meg hente fuktighet i sprekken og lærte meg hvordan det var godt for henne.

 

Jeg var godt i gang og hun stønnet mer og mer, men plutselig hørte vi det gikk noen på stien! Opp med hånda i en fart og prøve å se uskyldig ut... Det kom en mann vi kjente begge to. Han gikk forbi oss og så snudde han seg og sa "Og så midt på stien da!", Så gikk han videre. Vi lo godt av det. Så fortsatte vi og snart gikk det for henne. Deilig minne! :p

Lenke til kommentar
Gjest ArneSAS

Jeg jobber som flymekaniker hos SAS Teknisk på Gardermoen. Kontordama sa ikke akkurat "Nei Takk" til litt sex i cock(Hm.)piten under lunsjen. Når vi er inne på jobber har jeg også tatt hun andre kontordamen inne i åpningen på en flymotor. Det var spessiellt.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...