Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor er den rareste plassen du har hatt sex?


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Jente#17
Har aldri hatt sex jeg :thumbdown: , men jeg har onanert på mange rare plasser...

3460133[/snapback]

 

 

Samme her :thumbup:

9627552[/snapback]

 

Jeg også, eller har hatt masse sex på rare steder.. men har også onanert på merkelige steder.. som feks i oslo spektrum under en konsert som etter min mening var skikkelig DAU og i et boblebad på et offentlig badeland :blush::whistle:

Lenke til kommentar

I tidlig pubertet var jeg med på grupperunk i skogen og slikt. Det er visst ganske vanlig fremdeles. Se hvem som kan sprute lengst og sånn. He-he. Og i militæret bor man jo på fire- eller seksmannsrom, der det er lite privatliv sånn sett. Når lyset er slått av om kvelden ligger ofte alle mann og drar snoppen. Man hører at de andre stønner og peser, men ingen snakker om det dagen derpå. Det er litt flaut, men siden alle vet at alle gjør det blir det ikke så farlig allikevel. :)

Lenke til kommentar
Og i militæret bor man jo på fire- eller seksmannsrom, der det er lite privatliv sånn sett. Når lyset er slått av om kvelden ligger ofte alle mann og drar snoppen. Man hører at de andre stønner og peser, men ingen snakker om det dagen derpå. Det er litt flaut, men siden alle vet at alle gjør det blir det ikke så farlig allikevel. :)

9636921[/snapback]

Minner meg om en venninnes kommentar i et trangt telt (med fire fem stk.): "Nå er det så trangt, at om jeg begynner å ta på meg selv så har vi gruppesex." :)

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Seg selv. Det er ingen fysisk kontakt mellom gutter her. I hvertfall ikke der jeg har vært deltaker. Det tror jeg ikke er vanlig heller.

 

Men jeg har også vært med på grupperunk for jenter. En kamerat og meg var vel ca. 13 år og fire-fem jenter var på besøk hos ham. Da kom en av jentene inn alene der vi var og spurte om å få se pikken vår. Hun sammenlignet og sa at den var tykkere og den var lengre og slik. Så spurte hun om å få se oss sprute, og vi var selvsagt villige til en demonstrasjon. Etterpå kom resten av jentene inn i rommet og ville ha samme showet, men da var vi fornøyd. Så hun første jenta måtte fortelle det hun hadde sett istedet. He-he.

 

Mulig at jeg var spesielt vill i tidlig pubertet, men jeg tror ikke dette er så uvanlig i dag heller. 13-åringer er vel generelt nysgjerrige på sex og kjønn. Det er det ikke noe galt med. :)

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_OleLille_*
sikker på at hele russetreffet på lillehammer i vår så oss :blush:

selv om var noen trær bak bussene, betyr ikke det at folk ikke så oss :p

6862598[/snapback]

 

 

Jasså ja, haha, så du var en av de ja? husker den der! haha :thumbup:

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...