Gå til innhold

Hilken rase/klasse levler fortest?


Anbefalte innlegg

Hei

 

I FB har jeg lyst til å komme litt høyt opp i lvl.

I open beta ble jeg bare lvl 9, men nå har jeg lyst til å bli over 20.

Jeg har egentlig lyst til å bli mage, warlock eller priest.

 

Men jeg har også lyst til å levle kjapt.

Så hvilken klasse er det som det er lettest å levle med? Av alle mulige klasser altså.

 

Edit: Jeg tenker da på solo spilling.

Endret av Omar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det tar uansett ca 20 timer å bli level 20 uavhengig av hva du velger å være. Jeg pleier komplettere noobstedet, for så å dra til westfall, redridge, duskwood, redridge, duskwood - stranglethorn vale. Vips er du level 40 på en uke.

 

Men det finnes ingen "kjapp" måte å levle på, det hele kommer ann på hvor bra du spiller charen du velger. Å gå firemage øker kanskje DPS, men spiser unna mana fort som f. Selv brukte jeg fire frem til lvl 40, men det var mange tilfeller man gikk tom for mana. Etter lvl 40 specca jeg om til icemage, og dette er igrunn sinnsykt bra.

 

Og ikke tenk på å levle så forrykende mye i final beta, siden det sikkert ikke kommer til å vare så veldig lenge. Prøv heller ut forskjellige kombinasjoner av characters og lær deg noobstedene godt. Dette vil du dra nytte av når spillet starter.

 

Horde har jeg ikke spilt så mye på, max til lvl 30. Synes alliance sida har bedre/fler quester og at økonomien er bedre - dette er kun etter hva jeg har sett. Spiller på EU closed og US retail, og er likt nesten alle steder.

 

Edit : Men har igrunn ikke levlet kjappere enn da jeg var NE Rogue, tok 19 timer til level 20 ( med litt crafting ) og 4 dager til lvl 38.

Endret av DeeTee
Lenke til kommentar

Noobstedene i Kaz Modan kjenner jeg veldig godt.

Har vært innom der i en par betaer.

 

Men jeg vil liksom litt opp i level nå for å vite hvordan jeg kan være forberedt når spillet kommer ut.

Jeg planlegger å spille mer enn i OB så jeg kommer vel over lvl 20 i løpet av FB tenker jeg.

 

Jeg får vel teste mage.

Er det sånn at når man er rundt lvl 10 er det smart å dra til Westfall?

Lenke til kommentar

Ikke spill hva som er "best" eller "lettest", spill hva du ønsker å spille. Hvis du spilte deg opp til lvl9 forrige gang vil du garantert nå lvl 10+ denne gangen dersom du spiller samme char, på under halve tiden. Og når retail kommer vil du klare å nå lvl10 på 1 times tid :)

Lenke til kommentar
Det er jo en fordel da, Du kommer fortere opp i level når retailen begynner. Siden du allerede har gjort questene og hvet hva de går ut på

Er jo ikke sikkert det er så gøy da. Skal jo tross alt ha det moro når han spiller. Nå får han kanskje følelse av at å gjøre de gamle questene blir kun arbeid. Det har jeg opplevd. Ikke moro.

Lenke til kommentar

uhm... er det bare jeg som spiller for og ha det gøy? det virker som om de fleste her er powergamere.. ser ikke helt vitsen med og prøve og komme seg til lvl60 fort som f i et mmorpg spill.. da kan man jo like godt kjøpe seg et spill som baldurs gate og runde det på ei uke og skryte av det istedet? (sikkert bare jeg som er en tosk, men jeg bruker gjerne litt tid på og titte litt rundt og snakke med folk jeg da...)

Lenke til kommentar

Det er lite som kan måle seg med Hunter hvis du skal spille alene. Mulig å levle veldig effektivt. Lite nedetid og dreper ganske hurtig. Også i stand til å takle et par mobs samtidig, eller en mob noen levler over deg. Mulig å få til noe av det samme med warlock, men jeg tror ikke det er fullt så effektivt. Dreper saktere og tåler mindre.

 

Priest er det nok mulig å levle ganske raskt om du søker etter grupper å spille sammen med. Med litt flaks vil du bli akseptert i grupper med spillere av høyere level (alltid kjekt å ha med seg en priest, og ikke så mange som spiller det), slik at du kan bli med på vanskeligere quester.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...