Gå til innhold

Nært sammenbrudd - help requested


Anbefalte innlegg

God aften.

 

Jeg har hatt en idé ang. en side jeg ville starte/lage i en lang stund nå. Innholdet, organisering osv har jeg kontroll over, men jeg har erfart at min manglende kreativitet og kunnskaper innen Photoshop og design-biten av en side stopper meg gang på gang. Fortvilelsen tar sakte men sikkert overtaket, men jeg vil så gjerne sette i gang og drive denne siden. Siden skal fungere som en samlingsside for alle nordiske supportere av en fotballklubb i England. Suksessen til siden har naturligvis sammenheng med suksessen til fotballklubben, men de i de seneste tider har det sprudlet av medgang, og jeg har komt i kontakt med flere norske supportere. Og jeg vet om flere andre. Dette viser at siden har et godt potensiale. Og jeg har de rette kontaktene og engasjementet som trengs. Men tilbake til problemet. Som sagt har min manglende kompetanse hindret meg i å komme i gang til nå, derfor kommer jeg til dere i søk etter hjelp. Jeg tenker ikke på noen spesiell form for hjelp, bare hjelp. Jeg er nært et lite crackdown. :cry:

 

Dette er noe av det jeg har klønet meg til til nå:

http://home.no.net/owlsonly/swfcsite/temp/temp1.jpg

http://home.no.net/owlsonly/swfcsite/temp/temp2.jpg

http://home.no.net/owlsonly/swfcsite/temp/temp3.jpg

http://home.no.net/owlsonly/swfcsite/temp/temp5.jpg

http://home.no.net/owlsonly/swfcsite/temp/temp6.jpg

 

Som dere ser er alle ikke en gang halvferdige, og det er fordi jeg føler det blir for stygt, dumt, overdrevet, upassende osv. Eneste jeg er noe lunde fornøyd med er logoen;

http://home.no.net/owlsonly/swfcsite/temp/temp4.jpg

 

Navnet, nordicowls.net, er bare noe fåreløpig. Det er ikke dette navnet jeg vil ende opp med (om det blir noe :ermm: )

 

Så derfor henvender jeg meg til dere kreative, ide-sprudlende og hyggelige (basert på tidligere erfaringer) web designere;

Hva skal jeg gjøre? Noen idéer, responser eller kommentarer? Kan logo'en fungere, eller er den for dårlig (kvalitet, kreativitet)? Er det noe av dette jeg kan bygge videre på (er misfornøyd med alle selv though)? Samme hva det er dere kan bidra med; det blir satt svært stor pris på, jeg trenger hjelp..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er logoen laget i vektor? Uansett synes jeg kanten er litt kornete, gjør noe med det. Ellers var jo temp 2 litt fiffig, men allikevel synes jeg sida blir litt hindret av at den ikke er bredere enn 682px. Mitt tips til temp 2 er å sette inn meny og hovedfelt først, og så se hva som bør forbedres. FOr jeg syntes den hadde potensiale.

Lenke til kommentar
Er logoen laget i vektor? Uansett synes jeg kanten er litt kornete, gjør noe med det. Ellers var jo temp 2 litt fiffig, men allikevel synes jeg sida blir litt hindret av at den ikke er bredere enn 682px. Mitt tips til temp 2 er å sette inn meny og hovedfelt først, og så se hva som bør forbedres. FOr jeg syntes den hadde potensiale.

Hei :)

 

Hva mener du med vektor?

 

Logoen har jeg laget ved å redigere (mye) et annet bilde. Jeg har laget nye/redigert øyner, lue, kropp etc.

 

Skal se på det du nevnte ang. temp 2, men tror ikke jeg klarer å lage særlig utav det, men gir opp gjør jeg heller ikke.

Lenke til kommentar
Takk til dere begge :)

 

Noen som har noe mer å kommentere på resten?

 

Og Ingardj; hvor vil du fåreslå en meny plassering på den temp2? Jeg liker den fortsatt ikke selv. :hmm:

Der home er og nedover. Få headeren litt ned på menyen, ved feks bruke samme stil som headeren (moderat, så klart).. Samme farger osv. Dette blir som små "knapper" der kategorinavnet står. Og under kommer en liste. Skjønner?

 

 

Feks paradoxia.com sine skin. Man føler at samme stilen går hele veien ned. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...