Gå til innhold

Hva skal jeg bruke feriepengene på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-06-07 23:20, Bitex skrev:

Gjør som jeg. Kjøp en helt ny PC for under 5000 kr.

Får nytt hovedkort (som tar amd xp cpu), gf3-ti200 grafikkort, amd xp +1800, 1.6GHz cpu, 300w PSU miditower for 4500 ca på komplett. RAM har du jo allerede. Pass på å få et hovdkort som støtter ram'en du har da..ikke sitt med skjegget i postkassa og ha kjøpt DDR-RAM hoevdkort hvis du har 512Mb i SDRAM brikker fra før (klok av skade)


Gleder meg som bare det, får feriepengene på onsdag, cirka samtidig som pakken burde komme fra komplett :smile:

Gamlemaskinen som heldigvis skal i bøtta er AMD Duron 600mhz, gf2 mx, og ei vifte på gf2'en som er slutta å surre, som vil si at maskinen kræsjer når man minst venter det. Er lei!! DØØØ!


<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Bitex på 2002-06-07 23:23 ]</font>


 

Mener du seriøst at du skal hive maskinen på dynga?.?.?

Jeg er med i en dataklubb som heter Linux Klubben.. Vi holder til i Oslo og er på jakt etter PCer.

Kunne du maile meg for hvis den maskinen du skulle hive fungerer eller har deler som fungerer så er jeg interessert i å ta imot de, enten gratis eller for en billig penge.

Så vær så snill å mail meg så kan vi kanskje gjøre en deal.

[email protected]

 

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Clintern på 2002-06-08 10:47 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-08 02:11, C. Alshus skrev:

Bruk en 1000-1500kroner på en ny HD, like mye til øl, og bruk resten på andre artige UTENDØRS-ting. Man er ikke inne om sommern allikevel!


 

Kunne ikke vært mer enig,... bare synd jeg skal jobbe i hele sommer (8 uker) - Jaja,... kjekt når lønna kommer da uansett !

 

:grin:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-08 16:17, SuperK skrev:

Quote:


dnort skrev (2002-06-08 00:55):

Personlig har jeg hatt dårlig erfaring med min AOpen 20x brenner.


 

Kan du si litt mer om det? har en slik selv og håper at problemet ikke er at den slutter å funke, for jeg har heldigvis aldri hatt noen problemer med min : )

 

 

Nei, den har ikke sluttet å funke, det er bare det at den er UTROLIG kresen på cd-plater. Ca. hver tredje gang jeg skal brenne en cd-plate ender det opp med at jeg får feilmeldingen "Could not perform endtrack". Plater fra Verbatim fungerer best, men selv med de platene hender det at jeg får feilmeldingen. Andre plater jeg har prøvd som Vivastar, TDK, Emtec og MMORE fungerer dårlig med denne brenneren. Men det kan jo hende at jeg bare har fått en dårlig brenner og at brennere av AOpen har generelt god kvalitet, ikke vet jeg.

 

Forresten så er det Ricoh som har produsert denne brenneren. Tidligere hadde jeg en 4x brenner av merket Actima, som også var produsert av Ricoh, og denne brenneren ga feilbrenning ca. annenhver gang. Men jeg leste på nettet at det var en produksjonsfeil på disse brennerne, nemlig at de hadde litt for lite smurning på driverket til laseren. Så jeg løste problemet lett ved å smøre litt vaselin på drivverket, og etter det fungerte den helt prikkfritt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...