Gå til innhold

Razer diamondback VS Intelli Explorer 4.0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil anbefale Razor der :yes: har Microsoft musa også, og syntes razor gir prestasjon og god og holde i. microsoft musa er god den også, men ikke så nøyaktig og presis.

 

Go for Razor :thumbup:

 

 

Edit : glemte og nevne scrollen er ikke god og bruke i spill, og knappene KAN slutte og fungere litt. Den er ikke helt stø altid. Har skjedd att den "stoppa" men det var bare til og ta ut og inn igjen kontakten :p men som sagt. Razor er anbefalt.

Endret av Erik_s
Lenke til kommentar

standarden for optiske mus er vell 800dpi, dvs de aller fleste har dette includert ms4.0 som i mine øyne er forferdelig.. kan si at flere venner har hatt problemer med holdbar heten og scroll hjulet er trinn løst, noe som jeg syntes er skrekkelig.. det er jo selvfølgelig en smak sak.

Lenke til kommentar

Anbefaler Razor på det beste.

 

Jeg har den ikke selv men sitter as we speak i lan med en som har den på en func matte.

 

Det må jeg si er det sykeste jeg har vert med på, musen er så sinnsykt deilig. Er ingen friksjon mellom mus og matta.

 

Musen er en så sinnsyk god pressisjon i spill at det er skummelt.

 

Go razor.

Lenke til kommentar
Gå for Razer, er SÅÅ mye bedre.. Har aldri likt Microsoft sine muser, pga dårlig holdbarhet på knappene samt di er altfor store, klumpete og tunge..

 

Når valget står mellom X og Razer så er valget enkelt.. Razer... Den stiller i en klasse for seg selv!

 

(Razer veteran!)

Nei hoi, ms muser er ikke for tunge. Brukt både msie3.0 og msie4.0 nå. Begge er veldig lette og passer fint inn i hånden. Syns riktignok 3.0 er ekkel å bruke nå etter jeg har brukt 4.0 en stund. Hvis msie muser er tunge så er logitech musene stentunge :D

Lenke til kommentar

MS er vel ikke kjent for å lage tunge mus nei, verre er det med Logitech.. MS sine er dog mer ergodynamisk utformet enn de fleste andre mus og kan derfor oppleves mer klumpete.

 

Formen på Razer musa ligner helst på tidlige(90-tallet) muser fra MS, Logitech og diverse andre OEM produsenter. Morsomt at folk synes den formen er bra, ellers liker jeg MS musene svært bra. Dog er jeg noe skuffet over MSIE4, knappene kunne definitivt vært av bedre kvalitet. Scrollen er jeg fornøyd med, har blitt vandt til trinnløs scroll, men synes sideveis scrollen er litt "jalla".. Forhåpentligvis fikser de dette på neste versjon. Eneste grunnen til at jeg ikke har kjøpt Logitech er svært dårlig erfaring med driverne fra Logitech, hadde lenge en optical wireless mus(logitech var noen mnd tidligere ute med trådløs optisk enn ms :) ) til den stasjonære(er nå byttet ut med en MS mus med tråd)

Endret av kindings
Lenke til kommentar

MS sine mus er ikke av alverdens kvalitet iallefall. Jeg hadde en Intellimouse 4.0 i 6-7 måneder ca men måtte bare kaste den etter det, knappene var jo utslitt :thumbdown:

Bruker en gammel Intellimouse 1.0 nå :) som jeg hadde liggende her, kommer vel sannsynligvis til å kjøpe meg razor musa etterhvert

Lenke til kommentar
Hadde det ikke vært for at Razer-musen er så utrolig stygg hadde jeg nok kjøpt den. Til de klarer å komme med et bedre design holder jeg meg til 4.0'en min.

Har også store problemer med å se hvor razer musa er kul/fin etc, den minner som sagt om endel eldre mus jeg har hatt. Har som antydet større sans for MX700 og MX1000, men er som nevnt skeptisk til driverne.

 

Intelli 1.1 Optical er faktisk ganske genial, har den til den bærbare. Scrollehjulet er utrolig bra, knappene føles bra fremdeles(har vel hatt den i 2 år+), men aner ikke hvor mange dpi den er på...

Lenke til kommentar

Selv om jeg har sverget til MSIE 3.0 i mange år nå, ble jeg faktisk ganske imponert over Razer Diamondback. Den var lett og fin, hadde utrolig gode føtter, og var generelt meget behagelig å bruke.

 

Sideknappene var jeg ikke videre begeistret for, de var for små, og har en liten knott som stakk ut og irriterte. Utformingen er heller ikke fantastisk, men sånn går det når man skal selge til både høyre- og venstrehendte.

Lenke til kommentar

det er 800dpi på ms3.0 såfall, og 4.0 har dårlig holdbarhet, men ikke si det om ms mus generelt.. ms 3.0 og 1.1 har veldig bra holdbarhet, jeg har en ms3.0 med teflon føtter og den fungerer veldig bra, dog vill jeg anbefale folk som skal kjøpe seg ny mus å kjøpe razer musa, den kommer med teflon føtter og har 1600 dpi

 

Kan også nevne at alle logitech muser har 800dpi (såfall de aller fleste i mx serien, vet ikke hvordan det står til med trådløse dog...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...