Gå til innhold

Half life 2, bra eller "dårlig"?


Anbefalte innlegg

jeg synes at half life 2 har blitt ufortjent, rost opp i skyene, virker som det bare er grafikken som gjør at spillet blir bra?

 

vet ikke jeg, men jeg synes egentlig det var fordrøy å betale 300 kr for et spill man klarer på ca 14 timer......

synes egentlig ikke det var så bra som mange skal ha det til....

men det er sikkert bare meg...

 

så bare si deres mening!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

mulig gameplayet var litt for kort, men likevel var det sinnsykt utrolig bra.

Ikka bare på grunn av grafikken (som var enestående ;) ), men spillet var utrolig variert!

hele spillet bygger på spillerens lyst til å spille videre, noe som var helt utrolig artig.

Jeg bare måtte videre til neste del hele tiden, men likevel, når jeg kom til slutten ble jeg småskuffa... Så du har noe rett ;)

 

Ps. GravityGun trakk spillet opp noe vilt, så jeg synes spillet er et av de beste som er laga, siden det appellerte til meg noe helt vannvittig!

Lenke til kommentar

Grafikken er bra ja, nydelig grafikk!

 

Jeg synes ikke det var veldig variert, ble litt for mye kjøring med de kjøretøya, tok en stund å komme seg igjen det, syntes det nesten ble litt ensformig.

 

Likte half life 1 bedre :D selv om grafikken ikke er like bra...

Lenke til kommentar

Halflife 2 ER det beste fps spillet i år, sammen med Riddick og Call of Duty: United Offensive etter min mening. Jeg kjøpte HalfLife 2 primært for key'n sin skyld, siden det er mods og multiplayer som i fremtiden, akkurat som sin forgjenger, blir dette spillets sterke side. Når modifikasjonene til communityen kommer, så vil dette spillet igjen bli en evig klassiker.

 

Og singleplayern, som sjelden interesserer meg i fps-spill, var også av ypperste klasse. Grafikk, arkitektur og fysikk gjorde det helt utrolig.

Lenke til kommentar

Ja, det lurer jeg også på. Ta feks Far Cry. Et langt og vanskelig spill, men det ble jo dårligere og dårligere jo lengre ut en kom. Det ble altfor repetivt, historien ble for tynn og til slutt ble det bare en meningsløs actionorgie. Det samme skjedde egentlig med Doom 3 og.

 

Half-Life 2 derimot ga meg hakeslepp etter hakeslepp, og implementerte hele tiden nye elementer som gjorde det interessant å spille. Ikke noen revolusjonerende saker (bortsett fra gravity-gunnen) men det gjorde at det aldri føltes ensformig.

 

Nei, det er nok ikke skrytt opp i skyene, langt derifra. Hvis man først klarer å leve seg inn i det og se dets overlegne kvaliteter, er det vanskelig å hylle det nok...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...