Gå til innhold

Den store ASUS A8N SLI tråden


MrAHB

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
håvard87 Skrevet 12/10/2005 : 18:06

Jepp, OS-CD'n booter i andre PC'er den.

Ja, hvis jeg trykker F8 under oppstart kan jeg velge å starte fra CD-ROM, men som sagt får jeg da beskjed om; "disk boot failure....."

Har også prøvd å flytte på jumber, bytte IDE-port og bytte IDE-kabel. Nothing works.... 

Ja det var da som pokker... Hvis du altså er helt sikker på at cd kan leses av den spillern du bruker, og du har prøvd dette du sier med kabler/jupere osv, og nå også forsøkt en "reset" av bios, begynner det og bli værre. Den disken du skal innstallere på blir også funnet, og alt ser normalt ut i bios også...

Hva var det forresten for et program som startet disse problemene?

Ja, alt ser ok ut i BIOS. Harddisken blir funnet. Jeg har nå i tillegg prøvd på 2 forskjellige harddisker. Ingen forskjell.

Lenke til kommentar
Men vi snakker om flere ting på en gang her nå, hvis man har tenkt å bruke Premium uten vann på chipset, (altså kun cpu blokk) blir det desto viktigere med luftflyt rundt ribben på mosfet'ene. Det er det jeg påpeker. Du har jo tom laget en duth som sørger for det hos deg, så da er jo den saken løst på glimrende vis.

 

Joda vet jeg laget en slik ,men det jeg prøver å påpeke er at det ikke er noe problem å kjøre Premiumkortet med kun vannkjøling på cpu og uten den kanalen jeg laget, har som sagt kjørt i flere dager med klokket cpu og kun vannkjøling på den uten noen problemer.

Det er ikke tvil om at jo mere luftflyt jo lavere temp, men at det blir store forskjellen mellom et vannkjølt cpu system og et luftkjølt er jeg i tvil om da luften som kommer ut av cpukjølern som regel er temmelig varm .

Lenke til kommentar
Jeg sliter med at den er så treg til å starte, den skal først starte opp noe greier som ser ut som DOS med STAR logo øverst til høyre, så kommer det noe RAID settings press F4. Hvordan kan jeg få bort disse 2 tingene og komme rett til windows load, når jeg starter pcen?

5017167[/snapback]

 

For å få vekk RAID-settings-delen (som sinker booten endel), så er det bare å disable de 4 ekstra sata-portene ihvertfall (sillicon image ettellerannet i BIOSen om jeg ikke husker feil).

 

AtW

Lenke til kommentar

Ja som sakt tidligere så kunne jeg tenkt meg et nytt sett med minnebrikker, tenker da på 2x512 minne, siden jeg allerede fra før av har 2x512 minne fra OCZ.

Så lurer på om noen har et sett med minne som de har testet med dette hovdkortet her og har funnet ut at funker bra? vet jeg kan gå til innkjøp av 2x512 minne fra OCZ igjen, men vil høre hva dere har å annbefale?

Lenke til kommentar
Noen som har samme specs som jeg?

 

ASUS A8N SLI-Premium, AMD 64 3200 winchester og OCZ Platinum EL DDR400 1024 MB?

 

Noen overklokkings tips? kommer ikke over 2.2 Ghz

5020507[/snapback]

Prøv å sette devider på minnet (sett minnet til DDR333). Se mer på side en. -En liten oppjustering av spenningen på cpuen hjelper også...

Endret av Kong Basse
Lenke til kommentar

Kan noen please hjelpe meg!?

Jeg får ikke lyd i det hele tatt!

Når jeg installerer lyddriveren får jeg "Ugyldig data",

og den funker ikke.. :thumbdown::mad:

Vil jo gjerne ha lyd!

 

Alekz

 

Edit: Og asus update funker ikke!! Connecting, Connected, Disconnected!

Wtf lixm? Skal jeg gjøre da? Please hjelp! :D

Endret av Alekz88
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...