Gå til innhold

Den store ASUS A8N SLI tråden


MrAHB

Anbefalte innlegg

Jeg har akkurat samme problemet som deg StrikeEagle.

 

Jeg har snudd sli-kortet.

Jeg har Kingston hyperX ultra low latency.

 

Men når jeg starter pc'n så kommer det bare en pipelyd(piper to ganger, nesten sammenhengende) Også kommer det ikke noe bilde.

 

Jeg har prøvd begge PCI-E portene. Uten hell, men når det egentlig skal virke. Er det da noen spesiell av de to PCI-E portene man skal bruke når man bare bruker ett kort?

Endret av Ar3z
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"plugget i ekstra strøm til skjermkort (den ved siden av rød diode)"

Lyser dioden?

on "When using 2 graphic cards but not plug EZ_PLUG"

 

Edit: eagle : har du testet begge brikkene en og en ? på den blåe porten lengst vekk fra cpu ? hvis en brikke er død finner du såfall ut hvilken det er.

Endret av gsn
Lenke til kommentar

Jeg kjører med mitt aopen 6600gt i den øverste pci-e porten og mine 2*512 Kingston hyperX ultra low latency i de blå portene.

 

Dersom du har en høyttaler i kabinettet koblet til HKet så vil du høre en metallisk kvinnestemme som forteller deg hva som er galt. (f.eks: No keyboard detected) Om dette funker fra det integrerte lydkortet vet jeg ikke. Du må i alle fall ha installert driverne for dette for at det skal virke.

 

Hadde litt problemer med bluescreen når jeg kjørte medfølgende bios men etter oppgraderinger til 1003 serien har alt vært stabilt. kjører nå 1003 final.

Lenke til kommentar

Ja da var det en ny beta bios ute. Denne heter 1004.001 å er ikke mer enn 2 dager gammel. Ser ut som den hjelper veldig mange som har problemer med å kjøre 1t. Ble mye bedre hos meg. Klarer ikke helt den hastigheten jeg er ute etter, men kommer nå ihvertfall rett inn i Windows på 250MHz cl.2.5 -3 -3 -10 -1t. Før ville ikke min boote engang der. Anbefaler alle som har problemer å teste den. Eneste problemet jeg fikk er at den klager over at chipset viften min gikk for sent. Måtte fjerne Fanmate å kjøre den på full hastighet igjen. Utenom dette så virker dette som klart den beste biosen så langt.

 

Uansett, har lagt den ut på siden min, så de som vil kan teste den kan bare trykke under.

 

A8N-SLI Deluxe 1004.001 Beta Bios

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

Vet ikke hvor mange av oss som har det her problemet. Men iallfall jeg og StrikeEagle sliter med at vi ikke får noe bilde, så en annen en som skrev det her.

 

Same here, no video, no matter what I tried. I spent several days at it. Removing devices, resetting the bios, I tried both of my XFX 6800GT PCI Express and no good. Tried 1 at a time in primary pci express slot. No video at any time. I called asus and found out that a small handful of these motherboards have either completely dead (in my case) or partially flaky Nforce 4 chipsets. That's all. It's not bios related, it's not power supply related. (well at least not in most cases) If your having problems with this and can't figure this out call asus and ask about this.

 

My setup

Athlon 64 3200+ winchester

1GB PC 4000

2x xfx 6800GT PCI Express

A8n sli deluxe

x connect 500 watt 36A on +12v rail

audigy 2 zs plat

 

 

Lord E.

Lenke til kommentar

x_plode. Jeg har prøvd begge pci-e portene uten hell. Men takk for tips. Hvis noen som vet hva som er problemet når de leser det her, please send meg en pm.

 

Okey hso noen funker Kingston Ultra  Low Latency og hso noen ikke:S

Vet ikke om det er det som er problemet. Etter det jeg leste et annet sted virker det som om asus har levert en håndfull med kort med døde chipset.

Så vet ikke om du skal klandre RAMen.

Endret av Ar3z
Lenke til kommentar
Jimramse, kan du legge ut akkurat hvilke dram og cpu instillinger du har ? vet ikke om jeg orker å prøve meg fram akkurat nå.. er så kjedlig å resette cmos med et lydkort som står i veien :p

Må du resette biosen du? Jeg bare slår den av å på ett par ganger så kommer den igjen jeg. Men du skal få viljen din, din slappe faen :p

 

HTT = 3x

HT (FSB) = 311

Mem = 266

1t

cl.2 å laveste tall på resten av valgene. Ender da opp med dette. Det er sånn jeg kjører min til vanlig.

Lenke til kommentar

hehey, fikk såfall boota :) sjekke om det er stabilt nå :p

 

ram ble visst 2100 in å fikse... satt så minnet på 333 i bios, og vips den nekter å boote, hurra hurra <-- med inlevelse.

 

Med HTT på 280, hva blir da Max Memclock for å få 200/400mhz ?

Endret av gsn
Lenke til kommentar

Kan noen gi meg noen meninger på et problem som jeg har med mitt A8N-SLI og min 3500+ Winchester... Jeg har funnet ut nå etter at jeg har prøvd endel klokking at jeg har det samme problemet som 'morgus' har nevnt tidligere i denne tråden.

 

Når jeg øker volten på prosessoren går den bare opp på ca 1.48V for så å bli stående der helt til jeg setter innstillingen i bios helt opp på 1.575V. Da spretter volten på cpu helt opp til nesten 1.6V. Da jeg ikke har tenkt å klokke til det ekstreme, men holde meg på ca 2500MHz, så tror jeg ikke jeg trenger så høy volt.

 

Vet ikke helt om det er noen grunn til det, men når jeg setter opp volten såpass mye fra den originale 1.4, så begynner jeg å tenke på ting som elektron-migrering og reduksjon av cpu'ens levetid :hmm: Jeg får jo også da en god del høyere temperaturer med så høy volt. Kjører med en Zalman CNPS7000-AlCu (som jeg forøvrig er godt fornøyd med).

 

Så pågrunn av dette kjører jeg nå på 1.48 volt. Systemet er da stabilt på 2453MHz (223x11), men ikke 2475MHz (225x11). Noen som har noen forklaringer/meninger/tips, og er det flere som har støtt på dette problemet?

Lenke til kommentar
Glad jeg ikke har kjøpt dette kortet jeg.

 

Epox er nok smarte som har kortene sine litt lenger på test benken, før

de gidder å sleppe dem ut.

 

Blir nok Epox på meg!!

Så bra for deg da.... Hva var egentlig poenget med det innlegget ditt? De fleste her har fått dette hovedkortet rett opp å gå, så synes ikke man skal klage. At noen ikke får det til å funker er å forvente. Trenger ikke være hovedkortet sin skyld heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...