Gå til innhold

Half Life 1 hakker


Anbefalte innlegg

Problemet er at spillet hakker hvert 5 sekund ca. Både lyden og selve spillet hakker. spillet er orginalt så det er ikke problemet. har prøvd alt jeg kan kome på:

opdatert alt av windows update saker (kjører windows 2000)

skjermkortdrivere opdatert

Lyd drivere opdatert

Half Life er opdatert

Har prøvd å kjøre det i både direct3d, openGL og software, men det hakker like fordømt.

 

Hvis noen har forslag så rop ut, jeg begynner å gå tom for ideer....

 

På forhånd takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror jeg hadde et lignende problem for en liten stund siden. Jeg fiksa det ved å enten skru av v-sync, eller så var det på. Husker ikke, og kan ikke sjekke hva jeg har den på akkurat nå ettersom jeg ikke sitter foran min egen pc. Kan også hende det var noe annet jeg fikset på i driverne, husker ikke helt nøyaktig, men det med v-sync var i alle fall et forslag. :ermm:

Lenke til kommentar

Det er den gamle half life det er snakk om. Pc'n er ganske gammel, men skal klare å kjøre hl bra. Pentium III, 500 mhz, 256 mb ram, GeforceMX 64 mb.

Jeg har prøvd å installert spillet flere ganger og prøvd alle forskjellig oppløsningene. Har ingen programmer som jeg tror kan forårsake dette på i bakgrunn. har firewall program oppe, men har skrudd av det også uten forandring.

 

Hvor skrur jeg v-sync av eller på?

Lenke til kommentar

nå har jeg funnet ut at det må være noe codec styr som ødelegger. Har lest meg fram til at det er noe problemer med k-lite codec pack. Nå har jeg avinstallert den, men fremdeles er det ikke noe håp. Har installert noen programmer som skal deaktivere forskjellig codec'er, men det har fremdeles ikke løsnet. Men jeg har fremdeles håp om å klare det....

 

Hvis noen har noe forslag, fyr løs.....

Lenke til kommentar
Nja... Ville ikke forvente mer en rundt 25-30FPS med det opsettet uansett. I tilegg til denne pc'n står det en IBM i huset, med 500MHZ 256MB ram, og et innebygd skjermkort. Får rundt 15FPS...

Husk at det er veldig stor forskjell på et integrert skjermkort og et 64 mb skjermkort .. Ville absolutt tro at den ville klare det med full flyt på 1024 * 768 med 3D/OpenGL..

 

Jeg spilte HL på en 166 mhz, 80 mb ram, 1mb grafikkort.. Det gikk brukbart på Software (husker ikke oppløsninga, men det var sånn ca på midten)

Endret av Kurt P
Lenke til kommentar
Nja... Ville ikke forvente mer en rundt 25-30FPS med det opsettet uansett. I tilegg til denne pc'n står det en IBM i huset, med 500MHZ 256MB ram, og et innebygd skjermkort. Får rundt 15FPS...

Hmm..Tenk deg om. HL kom ut i 1997, da gikk det helt fint å spille det på en pc som var mye dårligere enn den Hr. Laban her spiller på. Jeg og kompisene spilte HL på en Compaq med noe sånt som 266 Mhz, 64 MB ram og et eller annet skjermkort som ikke han ha vært noe i nærheten av Geforce MX 64 MB i hvert fall. Så det er nok ikke specs som utgjør problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...