tbend Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Vet ikke om ketchup ble riktig stavet, men dere skjønner Jeg bruker å ha på halve pizzaen, serlig Grandis..! Dere da? Lenke til kommentar
sofarot Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 JA! og på vanli grandis kan man også ha mais....etter at den er stekt..! MHM! Lenke til kommentar
Totenkopf Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 (endret) Ketchup på pizza? Nope. Endret 28. desember 2004 av Tchernobog Lenke til kommentar
Thomas J.L Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 N0pe jeg bruker ikke ketchup på pizza jeg bruker det nesten ikke på noe, tror jeg bare bruker det på pølser Lenke til kommentar
tbend Skrevet 28. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 28. desember 2004 JA! inv_biggrin.gif og på vanli grandis kan man også ha mais....etter at den er stekt..! MHM! inv_biggrin.gif Det har ikke jeg testa, må testes... Flere? Lenke til kommentar
Nidhogg Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 selfers! Ketsjup er best Lenke til kommentar
AMDguru1 Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Helst ikke, men det går an. Lenke til kommentar
Jeremy Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Bare salt dersom det trengs (og noen ganger litt forskjellige krydder) Lenke til kommentar
sofarot Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Ketchup og salt. salt???? mye eller lite? Lenke til kommentar
Even. Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Mais, krydder og ketchup er stort sett det jeg bruker på pizzan Lenke til kommentar
tbend Skrevet 28. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 28. desember 2004 Noen som har Ketchup på grøt da? Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Det er jo bare ketchup på grandiosaen fra før, hva skal man med mer av det? Lenke til kommentar
magio Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Ketchup brukes på pølser! På pizza har man oregano krydder! Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 På skikkelig pizza trenger man ikke å tilsette noe etter steking. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 En liten dash idun gjør seg alltid godt på Grandis. Lenke til kommentar
Martin A. Skrevet 28. desember 2004 Del Skrevet 28. desember 2004 Det er teit, ødelegger pizzaen... Smaken på ketchup er alt for sterk til det.. Lenke til kommentar
tbend Skrevet 28. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 28. desember 2004 Alle pizzaer blir jo bedre med ketchup! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå