Gå til innhold

R707 vs. C60, beste kjøp?


Anbefalte innlegg

Fikk et kamera til jul (type Brica 4.0MP), og det har noen ting jeg ikke er så glad i.

F.eks. dårlig batterikapasitet (12blitzbilder og det er tørt), laaaang lukkertid (ingen manuell instilling for lukkertid) + noen ting til.

 

Så jeg skal prøve å få forståelse hos foreldrene mine (som kjøpte det) og få returnert det, og i bestefall få pengene tilbake. Jeg vil tippe kameraet er verdt 2000,- sånn cirka.

 

Jeg vet at HP R707 og Olympus C60-Zoom er gode kameraer, HP'en får jeg til ca 2500, og C60'en får jeg til ca. 3400-3500. hva vil gi mest for pengene her?

Hvordan er lukkertiden og baterikapasiteten på de 2 kameraene?

Endret av BrAtTeRn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, har du selv testet HP kameraet? tror jeg vil gå for det ettersom at Olympus-kameraet koster 1000,- mer.

 

Hovedkriteriene mine er: mulighet for manuell lukkerhastighet (Fantes nesten ikke manuelle instillinger på Brica Kameraet, som forøvrig kostet 1500,-), god baterikapasitet (bør klare en god del flere blitz-bilder en Brica'en), og et forholdsvis klart bilde, ser for meg at det blir en del bilder av natur, og evt. bilder gjennom teleskop :)

 

Edit: Brica kameraet er det som ble/blir solgt på Coop

Endret av BrAtTeRn
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det skal forøvrig nevnes at det finnes muligheter for manuell lukkertid på Brica-kameraet, velg nattfotografering fra grunnmenyen, og den lille knappen til venstre (ikke av-på lcd), og bruk opp-ned for å bestemme lukkertid, fra 1/8 til 5 sekunder.

 

Jeg er forøvrig ganske fornøyd med dette kameraet (som jeg også fikk til jul :p), og har ikke opplevd noen problemer med batteriene. Er derimot litt irriterende med makrofokuseringen, men dette finner jeg nok ut av. :p

Endret av Tubamann
Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har nå hatt kameraet siden jul og jeg har tatt ca 180 bilder, og jeg har ikke ladet det mer en den gangen som det var nytt. Dette må da være bra. Jeg bruker automatisk blitz og zoomer av og til.

 

Når det gjelder kameraet generelt er jeg veldig fornøyd. Det tar kjempe god bilder, har bra oppløsning og man har mulighet til å velge 4 forskjellige typer kvalitet på bildene.

 

Jeg vil gjerne ha et kameraet som er raskt, både når jeg skal starte det opp og når jeg har tenkt å ta et bilde og det har jeg fått. Og det trenger ikke koste flesk. Kjøp med dockingstasjon, og du får et ekstra batteri, kabler til å koble kameraet til TV og fjernkontroll.

 

Et annet pluss er at det har innebygget minne, så dersom du skulle ha greit å fulle opp minnebrikken din, så er det bare å ta den ut og fortsette å ta de bildene du skulle trenge.

 

Utsendet er også kjempe bra, her har HP gjort et stort framskritt. Jeg har hatt HP før og har ikke hvert så veldig fornøyd men nå fortjener de et stort SMIL :thumbup:

 

Thor

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...