Gå til innhold

Project "Gigi's Sonata" Update 05.01.05


Anbefalte innlegg

Jesh, da har tuXP-G starta opp igjen :thumbup:

 

hehe, var ganske så aktiv før på detta forumet, men det dabba av omtrent like fort som økonomien dala etter mine uttalige case-mods, flauser og feilsteg :D

 

Derfor så tenkte jeg at jeg sku prøve meg på å mekke en liten worklog her da, med en helt ny case-mod i emning! Jeg er jo tross alt casemodder av natur, selv om evnene kanskje virker litt bedre i huet enn i praksis, men vi får se hva som kommer ut av detta da.

 

Tidligere meritter:

Vel, jeg har da tidligere vært en ivrig case-modder, det klør i fingra konstant :whistle: Jeg har blant annet vræka et chieftec med et heller dårlig vindu i sidedøra, og utskjæring av tekst i topplokket... dere som har vært her en stund husker vel kanskje "Ho-Man" utskjæringa mi og det tragisk dårlige vinduet mitt. Lakkering var vel heller ikke min sterkeste side... :ermm: Jeg har også mekka 2 viftestyringer, den ene er solgt og den andre ligger i skrothaugen her på rommet! Det må gjøres noe med, jeg presenterer derfor:

 

Gigi's Sonata!

 

Planen:

Jeg har da fått litt penger til jul, og bestilt et lian-li fra Microplex som skal moddes til det ugjenkjennelige. Eller, det skal ihvertfall forandres litt på, Lian-Li stilen må jo fortsatt beholdes. Har sikla på lian-li LENGE og gleder meg som en liten unge til jeg får det i posten!

 

Jeg har egentlig aldri vært no særlig fan av case-mods hvor bruken av katoder og leds er overdreven, og det vil derfor heller ikke være så mye sånt å se på denna modden, selv om litt må til.

 

Jeg skal da først og fremst få kutta ut et vindu i sidedøra :hmm: Jess, virker utrolig spennende! Hehe, men det er ikke alt gitt! I detta vinduet skal jeg jammen i meg få prøvd å gravere inn noe, evt "froste" ut logoen til den anerkjente DJ'en Gigi D'Agostino, som jeg har vært svoren fan av i uminnelig lang tid! Det er et kinesisk tegn, skal få lagt opp et bilde av den her straks.

 

vindu.jpg

 

I tillegg skal jeg få skjært ut en tekst i toppen, "GgDag" eller noe sånt, hva er ikke helt sikkert enda.

 

"Dausida" som den vel kan kalles skal heller ikke få være i fred, (detta er da ikke dørsida, men den sida som er bak hk-brettet). Her blir det vel en logo eller no plexi som graveres også.

 

Og ja, all denna graveringa har sin hensikt, da jeg skal få belyst den med noen leds som forhåpentligvis vil gi dem en litt kul effekt. Får se om ikke dørvinduet får en 2-farga gravering, this is yet to come :thumbup:

 

Jeg skal også få mekka en ny viftestyring som seff lages på et deksel til en 5 1/4 brønn... I tillegg skal de optiske enhetene stealthes (vi vil ikke ha noen skjemmende brennere i standard grått her :nei: )

 

Som topic tilsier så er detta en prelude, dvs en forhåndsplan, så fort jeg får kabinettet i posten så vil vel kreativiteten florere og nye planer kommer opp til overflaten :yes: Men fram til da så får det bli med detta. Gi meg ris/ros og gjerne litt spank på de foreløpige planene ;) jeg skal få opp arbeidstegninger så fort disse blir lagd, så blir det vel mer visuell fremstilling av hvordan det kommer til å se ut. Økonomien har også noe å si, får se om jeg ikke får penger til litt lakk også (Kabinettet vil hovedsaklig blir svart, mens plexi-graveringene vil bli lyst opp i rødt)

 

Så eh ja, jeg tror da detta blir bra, enkelt og stilfullt, men gi meg tilbakemelding a folks! :love:

 

(btw, kan en admin skifte nicket mitt til "Ho-Man" ? fåkke skifta nick sjæl as far as i know)

Endret av tuXP-G
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

!Liten Update!

 

Ja da var kabinettet kommet fra Microplex ^^

 

 

 

esken.jpg

 

Og Lian-Li i all sin prakt nede i esken:

 

fronten.jpg

 

Og selve kabinettet, selv om dere sikkert har sett det en tusen ganger før :p

 

lianli.jpg

 

Arbeidet:

 

Ja jeg måtte jo nesten bare sette igang, etter å ha demontert kabinettet for å utforske, og med de få midler jeg har til rådighet fikk jeg tegna opp linjer for hvor jeg skal kutte ut det praktfulle vinduet:

 

linjer.jpg

 

Vel, that's all for now folks, skal ned på glassmestern imorra med mitt sidekick, teh tu[X] og sjekke ut priser på plexi, og over nyttår starter det store arbeidet :thumbup:

Lenke til kommentar
Nei sett på baken. Ho-Man jo. Lykke til med moddingen din. Håper den blir bedre enn utskjæringa og vinduet *erte*. Forøvrig er det blasfemi det du driver med. Lian-Li skal ikke kuttes i. :p

Hehe, sant det.. Lian Li burde få stå i fred på pulten, uten at man "skal bare" med dremel :D

 

 

Men det blir spennende å se hvordan det går med selveste Lian Li kabinettet ;)

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...