Gå til innhold

"Den store TT BigWater threaden"


Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?  

363 stemmer

  1. 1. Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?

    • Ja, det fungerer glimrende og er i bruk!
      190
    • Ja, men jeg har sluttet å bruke det (f.eks i frykt for at det skal bli ødelagt)
      37
    • Nei, har hatt problemer med pumpa
      58
    • Nei, har hatt problemer med lekkasjer
      59
    • Nei, har hatt andre problemer med det
      19


Anbefalte innlegg

hvis ikke du brukte 2 skiftenøkler og holdt igjen den delen som er skrudd fast i blokken har du gitt den også mer moment..

jeg holdt igjen den delen hvor jeg skrudde fast den øverste mutteren på med en 2. skiftenøkkel slik at jeg ikke skulle skru på den som satt fast i plexien..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som beskrevet over: Det er et helt metallstykke som er nedi plexigjengene. Rett på toppen av plexigjengene er det en mutter form i det hele metallstykket. Der holdt jeg HELT fast med den ene skiftenøkkelen, så tok jeg skiftenøkkel nummer 2 og skrudde et par mm på den løse mutteren på toppen(ja den som tighter til slangen rundt nippelen)

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

joda, det kan være en fordel å være på den sikre siden, men fra nå av husk på at det ikke er noe vits i å bruke verktøy ;)

jeg tror nok ikke at en blokk vanligvis ville blitt ødelagt av det du gjorde (hvis det du sier er sant vertfall) så det er mye mulig at det var en feil med den som gjorde at den ikke tålte det.

 

men siden du brukte verktøy har jeg vankelig for å tro at mpx vil gi deg erstatning, spesielt ikke for skjermkortet som ble ødelagt,

selv om det kansje ikke var din skyld.

 

sorry ass :(

Lenke til kommentar

Nå har jeg pokker meg lest gjennom manualen(som dog er den minste jeg noen gang har sett) Det står ikke ETT ENESTE STED om at jeg ikke kan bruke verktøy. Det eneste jeg fant var på side 21, hvor en hånd fikler med slangene som karen skal feste til nipplene på blokka. Der står det bare: Note: Please don't over tighten det screw. Men, og det er et ganske stort MEN, det står absolutt NULL, nada, zip osv om at jeg IKKE kan bruke verktøy.

 

So, who's your daddy now ! :devil:

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Jeg fåreslår at du tar denne diskusjojnen med de du kjøpte settet av, siden jeg ikke tror at det fører noe vei her :)

 

Det kan godt være fabrikkfeil.

 

Hvor mange sett er solgt, er ikke det ganske mange? Om en skal følge 10 prosent feil så må det bli noen kitt som tar kvelden...

 

Og har skjermkortet tatt kvelden?

 

Mvh Øystein

 

ps! Skulle ikke dette være en temperatur tråd? :whistle:

Lenke til kommentar
Jeg sendte pumpa mi tilbake til komplett og de sender meg en Eheim 1046 som erstatning for BW pumpa. det kaller jeg service.

Men nå må jeg skaffe meg vann tank.

Jepp, service på komplett :thumbup: Fikk selv ny cpu blokk da det ble sprekker i den, men ble sprekker i den også. Den har ikke jeg gadda å send tilbake!

Lenke til kommentar
Skal man kjøle en gjenstand med en vifte så hjelper det lite og suge luften vekk. Man må selvsagt påføre luft direkte på gjenstanden, altså blåse.

 

Da har du vel lært til neste gang :innocent:

suger man luften vekk fra en gjenstand, vil ny luft erstatte den gamle luftens plass. hvordan den luften er blir avgjørende for resultatet..

 

uansett om man blåser eller suger luften gjennom radiatoren, er det vel temperaturen på luften som er mest avgjørende. frisk luft utenfra, eller varm luft fra kassa.. suge/blåse-greia er ikke så avgjørende med radiator, da den har lett gjennomstrømming.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...