Gå til innhold

"Den store TT BigWater threaden"


Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?  

363 stemmer

  1. 1. Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?

    • Ja, det fungerer glimrende og er i bruk!
      190
    • Ja, men jeg har sluttet å bruke det (f.eks i frykt for at det skal bli ødelagt)
      37
    • Nei, har hatt problemer med pumpa
      58
    • Nei, har hatt problemer med lekkasjer
      59
    • Nei, har hatt andre problemer med det
      19


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har vært borti at pumpa har stoppet men d fremdeles er lys der? Holdt på å skulle fylle settet med vann for en liten testrunde, og "tyvkoblet" pumpa via en vanlig molexkontat.. siden hk ikke er montert enda.. Er elektriker av yrke så koblingen var d ingenting i veien med.. Men ihvertfall pumpa bare stoppet! Mulig den gikk tørr i 3 sec, men d skulle da virkelig ikkje ha nåkka å sei?? Usannsynlig irriterende siden jeg skal på lan på fredag!! Noen som tror d er mulighet for at netshop sender en opp som bedriftspakke? sånn over natten?

Lenke til kommentar
Hmm.. Er det akkurat det samme hvor jeg plasserer Radiatoren? Har bare plass til den en plass, og det er bare så vidt! :D har et L-MD 350W kabinett.

Hadde dette kabinettet før (riktignok 300w versjonen), men da strømforsyningen er elendig og kabinettet skranglete, har det blitt stående å samle støv.

 

Dette kabinettet er faktisk bittelitt større enn det jeg har nå (AC T1), så jeg tviler ikke på at det kan finnes plass til radiator i det kabinettet. Selv har jeg planer om å legge radiatoren på bunnen av kabinettet mitt, og la det suge luft opp fra gulvet, og videre inn i systemet og ut ved psu. (Luftfilter?)

 

Ser ikke bort ifra at det kan finnes en plass i front også om du er flink med dremel og ikke har for mange disker. Anbefaler deg å være forsiktig med dremling på et slikt kabinett, da det mest sannsynlig er en resirkulert blikkboks som holder det hele sammen, men bruk vett så går alt bra. Ellers har du sikkert tenkt ut en løsning selv.

 

Når det gjelder plasseringen av radiatoren, vil du være best tjent med å ha den til å trekke frisk luft fra utsiden av kabinettet, det er det liten tvil om.

 

Jeg for min del bestilte settet på psdata julaften, og har fortsatt leveringsdato 18. mars, så må nok smøre meg med tålmodighet. Synes dette er utrolig dårlig av psdata, å ikke klare å skaffe en vare på nesten 3 mnd.

Lenke til kommentar

hei, jeg er ny på forumet, men ble medlem p.g.a. denne tråden :thumbup:

Har skaffa meg Big Water settet, å er stooor fornøyd, hadde ca. 52grader Idle/60Grader Load med en svær Aerocool luft kjøler(tower), sitter nå med 42grader Idle/47grader Load(ca 22 grader rom temp.) har et ganske stappa kabinett (vifte kontrol, DVD R/RW, 2 raptorer, 2x120GB IDE + 1x200GB). fant ut at jeg kunne kjøpe en holder for radiatoren til ca.300kr, men siden jeg har SocketA, fikk jeg mange deler til overs. brukte ca. 95% av delene å laget en avstands feste for å montere bak på kabinettet :w00t: .

post-224-1109655413_thumb.jpg

Lenke til kommentar
er det noen som vet om er prog som skrur av pc hvis temp overstiger en gitt grense?

Er det virkelig ingen som vet dette?

 

Siden disse pumpene tydeligvis takker for seg en etter en, skulle man tro folk var interessert i dette.

 

  Noen som har vært borti at pumpa har stoppet men d fremdeles er lys der?

 

Ja det var det som skjedde med min. Jeg fikk den riktignok i gang igjen, men ikke pokker om jeg stoler på den. Har demontert vannkjølinga til jeg får kjøpt ny bedre pumpe

Lenke til kommentar
er det noen som vet om er prog som skrur av pc hvis temp overstiger en gitt grense?

Er det virkelig ingen som vet dette?

 

Siden disse pumpene tydeligvis takker for seg en etter en, skulle man tro folk var interessert i dette.

Dagens bioser har denne funksjonaliteten innebygd.

 

Hvis den av en eller annen grunn ikke skulle ha det, kan du f.eks. bruke et program som Hmonitor, og sette det til å kjøre en egenlagd .bat-fil når grensetemperaturen overskrides, hvor innholdet kun trenger å være

 

shutdown -s

Lenke til kommentar

hei, ang. shutdown ved overheat av cpu, mener jeg d kan justeres i Bios, er ikke sikker om det gjelder på alle HK, men d er d på mitt( var så uheldi å få cpu-kjøleren til å løsne, type luft, å da slo pc'n seg av, tok ikke skade av d. fyrte med en gang den var festet skikkelig).

 

er temmelig usikker på hvordan man poster flere enn et bilde her, men her er et oversiktelig bilde av Big-Water settet mitt, montert i kabinettet

post-224-1109663238_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Da har jeg montert mitt nye BigWater i maskinen igjen.

 

Fant ut at en ikke trenger å bruke festebraketten på baksiden som følger med.

 

Og skruene passet som hånd i hanske.

 

Litt dårlig tegning med paint.

uten å si noe sikkert, så antar jeg at festebraketten skal være der for å spre belastningen på pcb'en til hovedkortet.. Jeg tror ikke det er noe sjakktrekk å sette så mye press på området som en mutter dekker...

Lenke til kommentar

@Sylteagurk: Pumpa mi tok kvelden i går, maskinen min slo seg av... Men jeg vet ikke hvor høy temperaturen var før den gjorde det, da dette skjedde på natten en gang.

Jeg har det samme hovedkortet som deg (Asus A7N8X Deluxe)

Har ikke hatt noen problemer i ettertid!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...