FpsStu Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 IKKE BLA NEDOVER FØR DU HAR GJORT DET SOM BLIR SAGT Spiste tre mandariner isted og la merke til noe helt utrolig... Gjør dette: Skrell en stripe av mandarinen/klementinen Spis to og to båter om gangen Gjør dette med 3 stk. Bla neddover når du har gjort dette Se hvor like de tre skallene er... Ligger det noe i underbevisstheten som forteller oss hvordan vi skreller ting??? Scary spør du meg... Lenke til kommentar
Hazz Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 (endret) Wow, aldri tenkt på det, fett. Skal prøve etterpå. Endret 22. desember 2004 av Hazz Lenke til kommentar
JBlack Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Legg merke til hvordan skallene danner siffrene 666 Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Legg merke til at det du har spist heter klementin, og ikke mandarin. Lenke til kommentar
RastaXP Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Legg merke til at det du har spist heter klementin, og ikke mandarin. Same shit, new wrapping (eller hvordan det skrives) Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Med litt godvilje ligner 2 av de på hverandre, det siste ligner ikke i måneskinn engang. Lenke til kommentar
FpsStu Skrevet 22. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 22. desember 2004 Dette er 3 av 3 altså... Har ikke spist 5kg klementiner og tatt de som ligna mest. Jo... Jeg hørte at de bare solgte klementiner i Norge, men var ikke helt sikker på hvilken, så jeg skrev klementiner/mandariner... Lenke til kommentar
enden Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Legg merke til at det du har spist heter klementin, og ikke mandarin. Same shit, new wrapping (eller hvordan det skrives) Absolutt ikke. Mandariner ble erstattet av klementiner for et par tiår siden, da mandarinene omtrent ikke er spiselige grunnet fryktelig mye stein. Klementin er en krysning mellom en mandarin og en annen appelsinlignende frukt. Det kan forekomme steiner i klementiner også, og da gjerne når de har vokst i nærheten av sitrontrær Men tilbake til emnet. Jeg skreller ulikt fra gang til gang, men gidder ikke eksperimentere nå. Blir sur i magen av tre på rad Lenke til kommentar
Juleniss1 Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 skjønner ikke hva som er så stort med dette. Du bruker da bare den metoden du er vandt til og som du vet funker. Derfor blir da skrellingen relativt lik for hver gang. Lenke til kommentar
Nicklas Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 (endret) Jeg skjønte ikke den forklaringa di EDIT: Men det er vel naturlig at hvis du skreller de likt så blir jo skallet likt Endret 22. desember 2004 av Nicklas Lenke til kommentar
TLZ Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Legg merke til hvordan skallene danner siffrene 666 Tr00! \m/ Lenke til kommentar
Fredrik Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Blir sur i magen av tre på rad Fire jenter i klassen min hadde konkurranse, ti klementiner på kortest mulig tid. 5 1\2 minutt brukte den beste, da måtte de skrelle de selv. Lenke til kommentar
Der Kommissar Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Merkelig mandarin observasjon Jasså, var det en snodig kineser eller hva? Lenke til kommentar
Leon Skrevet 22. desember 2004 Del Skrevet 22. desember 2004 Merkelig mandarin observasjon Jasså, var det en snodig kineser eller hva? ha-ha-ha. Jeg kjenner at jeg ler meg ihjel. on topic: Jeg skreller da alltid klemeninene på samme måte. Så, det er ikke sååå stort dette.. (ja, jeg har noen autistiske trekk) Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 25. desember 2004 Del Skrevet 25. desember 2004 (endret) Jeg har hørt at den gamle myten om at forskjellen på mandarin og klementin er med eller uten stein. En eller annen professor i sitrusfrukter (fra den gamle landbrukshøyskolen på ås (har fått nytt navn nå)) forteller at vi alltid bare har spist klementiner, enten de med steiner, eller de som er krysset frem til å ikke ha steiner. Mandariner er en annen type sitrusfrukt som er en god del større enn klementiner (nesten på størrelse med appelsin) men den smaker dessverre ikke spesielt bra så den har ikke blitt brukt som matfrukt her i norge. Jepp, så gjenstår det å høre om flere har hørt det samme eller om noen har noen motbeviser. (jeg er ikke sikrere enn at jeg har hørt dette) Litt mythbusters-aktig Edit: Jeg har tenkt litt over det og funnet ut at mine mandarinskall blir veldig forskjellige fra gang til gang. (altså mandariner jeg har skrelt før, siden det vil bli kunstig å skrelle de nå etter at jeg er oppmerksom på det) Skallene mine blir som oftest sammenhengene, men varierer i form, noen blir lange (dog snurret samme vei) mens noen blir som en "blomst", andre blir lange med en "kalott" på hver side. Noen ganger blir det to halvkuler med en flik som forbinder de sammen. Noen ganger gir jeg f. og plukker av et par biter med skall før jeg vrenger av resten i form av en halv "blomst". Kanskje jeg bare er genuint eksperimentell av meg Endret 25. desember 2004 av Simen1 Lenke til kommentar
Kenneth Dammyr Skrevet 25. desember 2004 Del Skrevet 25. desember 2004 Skjønner ikke at dere klarer å skrelle mandarinen i en remse jeg... min blir bare mindre og mindre til den ryker Lenke til kommentar
Feh Skrevet 27. desember 2004 Del Skrevet 27. desember 2004 Skjønner ikke at dere klarer å skrelle mandarinen i en remse jeg... min blir bare mindre og mindre til den ryker Haha, jeg, fattern og to kompiser hadde konkurranse lille julaften, jeg skrellte en klementin, så skallet ble 1,5 meter langt tror skallet hadde en gjennomsnittlig brenne på 0.7 cm. fattern tapte fordi han røyk skallet, ene kompisen fikk 1m og andre fikk bare 20 cm (han skrellte for tykt!) Til trådstarter: den i midten der, toppen der ser ut som en bodybuilder som strekker armene i været og strammer :D Lenke til kommentar
Kenneth Dammyr Skrevet 27. desember 2004 Del Skrevet 27. desember 2004 Det gjør den Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå