Gå til innhold

Arrangere Lan-Gathering for kristne?


Anbefalte innlegg

Ok under Levende Ords lanparty ble det etterhvert diskutert om vi skulle arrangere

En slags Gathering for Kristne ( og ufrelste venner da seff.. ).

 

Siden det kan være vanskelig å bla seg frem til de siste sidene tenkte jeg å starte en ny tråd. Beklager om jeg lager kluss.. jeg håper dere ser denne før dere ser den andre tråden.. jeg vil editere fra gammel tråd inn i ny tråd om ikke,..

 

Hvor mange er intresert i å avholde et stort lanparty for kristne??

det vil selvfølgelig være anledning for ikke kristne å være med ...

(grunnen til at jeg kaller det Lan-Gathering for kristne er simpelten for å få oppmerksomhet fra alle Lan-Party arrangører fra Menigheter rundt om i landet, og andre )

 

JallaKim? kunne du tenkt deg å vært med på noe lignende da du har erfaring fra å rigge til lan?

 

Hvor mange intreserte har vi ??

 

man kan sette opp en interesse liste som går ut på at man skriver nicket sitt på listen , dette er selfølgeli helt uforplikende.. men vi kan gruppere det slik

 

1. Silentme (D) -D for deltaker

2.Silentme (N) N- for nettverk crew

3.Silentme (S) S- For strøm crew

4.Silentme (AD) AD-For Administrativt Crew

5.Silentme (M) M- for Mat crew

6.Silentme (HA) Ønske om å ha HovedAnsvar for hele greia.

 

Dere forstår hel sikkert hva jeg mener ...

 

*** som sagt dette er heeeelt uforplikende men gir oss et bilde på hhvor mange som ***har lyst å være med, hvem som kan være behjelpelige med hva også lignende...

 

utifra listen vil jeg og sikkert andre og, prøve å sette opp ting og tang ..

 

***********************************************************************************************'

Som et eksempel vil jeg nevne :

 

http://forum.gamer.no/index.php?showtopic=321393

Copy and paste :

 

Til dette trenger vi et crew. Her kommer du inn i bildet. Å være crewmedlem gir deg mulighet til å være med på noe stort, du møter nye folk og får en god erfaring. Du kommer kanskje også gratis inn (dersom planlagt) I en del av crewene er det en kjempestor fordel med erfaring og kunnskap, i andre holder det å være pliktoppfyllende og i stand til å snakke med folk. En liste over hvilke crew som trengs:

 

Nettverk:

En hovedansvarlig for infrastruktur, og linje mot Internett. Må ha erfaring fra administrering av større nettverk. To hjelpere, som heller ikke kan være helt grønne.

 

Security:

Ca. _ _ Generell vakttjeneste, her kan de fleste delta. Vokting av ingang, samt litt patrujering inne på området.

 

Strøm:

En sertifisert elektriker som kan ta ansvar for å fordele ca. 250kW til deltakerne i en stor sal, samt strøm til lyd og lys, kino osv. Noen personer til å hjelpe seg, som også må ha god greie på hva de driver med. Mulig også kontakt med strøm-leverandør for midlertidig utvidet kapasitet til hallen.

 

Gamecompo:

Her tar trolig gamer.no ansvaret.

 

Info-crew og frontdesk:

Åtte personer som kan sitte i crewets "resepsjon". Disse bør ha generell god datakompetanse, så de kan tipse folk om enkle grep for feilsøking, og evt. bistå i større problemer. De har også ansvar for å informere om hva som skjer når.

 

Server:

En godt kompetent person på windows, ansvarlig for en server med DHCP, DNS og WINS.

En godt kompetent person på linux, ansvarlig for en server med apache og mysql, samt partyadmin-systemet. Drift tar trorlig denne posten, men det er fint med litt hjelp her også, da flesteparten av oss har mange andre oppgaver å ta oss av.

 

Visual/audio: (ikke et must!!)

En person med greie på å skru lyd. Bør ha litt erfaring som lydtekniker.

En kameramann, bør også kunne håndtere et kamera rimelig godt.

To hjelpere.

 

Scene: (ikke et must!!)

En person med kjennskap til demoscenen. Ansvarlig for å arrangere scenecompoer, samt finne jurymedlemmer. Må ha erfaring fra demoscenen. Anders tar trolig denne jobben.

 

Other compos:

To personer som arrangerer diverse konkurranser. Til casemod-compo trenger vi en som kan samle sammen en liten jury. Ellers er det å holde styr på deltakere i de mer useriøse compoene, og ha oversikt over resultater og slikt. De av disse som går live på storskjermen vil få støtte av konferansieren.

 

Food:

X personer. Disse er ansvarlige for å finne en partner på mat. F.eks. en pizza-sjappe i nærheten som vi kan få rabatt hos, og som kan holde døgnåpent i perioden. Sørge for oppfølging av disse.

 

 

Husk at alle som vil være med i crew er nødt til å være med minst et døgn ekstra både før og etter, samt at noen av de viktigste må bruke en del tid på planlegging i forkant. . Hvis du søker på avanserte poster som nett/server/strøm eller en lederstilling er det en stor fordel at du kan dokumentere relevant erfaring. Alle andre oppfprdres også til å legge ved litt informasjon om seg selv. Ved for mange søkere prioriterer vi de med de mest seriøse søknadene.

 

**********************************************************************************************

 

Dette var selfølgeligt bare et eksempel men et veldig godt eksempel på hva som måtte trenges . Beklager dersom dette har blitt et langt innlegg. Og beklager også viss jeg brøt noe copyrigths fra dere fra HW når jeg kopierte (send meg priv beskjed dersom jeg gjorde det).

 

Nå sier jeg bare tut og kjør og debater i vei hvor mye dere har lyst om dette .... hehe

jeg har gjort mitt

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forskjellen på et kristentLAN er vel at det ofte arrangeres i en menighet\kirke, eller har en menighet\kirke\ungdomsarbeid som arrangør.. (ganske praktisk hvis du spørr meg)

 

Uansett, gidder ikke og begynne å diskutere relgion her i LAN forumet, hvis jeg skal være med i crew på dette vil jeg sette som NR1, Først og fremst for å ha det gøy og sosialt.

 

Ballemann:

Ikkekristne eller Ukristne hvis du vil kalle dem det, er ikke frelst i følge bibelen. (kristendom handler om og tro og ha en erfaring og en visshet om at det er bare riktig! hvis ikke du har det er det igrunnen umulig\uforstårlig\meningsløst og tro)

 

King_mephisto:

Vel, har vært med på å arrangere "kristne" LAN partyer før, der vi IKKE

har noe evengelier om Jesus, men kommer for og dele interesser, har det gøy\sosialt... Og hvorfor skulle vi ikke bytte wares, spille spill?

Høres ut som om dere har 0 peil. på kristendom, kristne har jo seff. samme interesser som vanlige folk, vi hacker, cracker, chatter, surfer og spiller helt likt! Hvem har sagt at vi ikke skal spille voldelige spill selv om man er kristne? Høres helt IDIOTISK ut at folk tror sånn, kristendom er ikke massevis a regler, lover osv.. kristendom er en erfaring\visshet og opplevelse av at det finnes høyere makter!

 

 

Uansett.. er veldig klar for og få til LAN snart!

 

sett meg opp du!

Lenke til kommentar

Hva tror du egentlig?

Vi lever i snart 2005..

 

CS er igrunnen ikke noe voldelig spill, hvorfor skulle man ikke få spilt

slik på kristne LAN?

 

Pr0n er annerledes, som vi har gjort tidligere har vi sagt at vi kan jo ikke kontrolere om folk har det på maskina, men hvis vi ser at det vises får den først 1advarsel og hvis det skjer igjen blir det vudert bortvisning... ¨

 

 

Vi er kristne, ikke orktidokser!!!

Lenke til kommentar
Hva tror du egentlig?

Vi lever i snart 2005..

 

Og likevel så tror folk på en viss dude som kan gå på vann, helbrede folk osv :hmm:

 

Vi er kristne, ikke orktidokser!!!

 

samme det vel...

Jeppz.. det tror jeg på..

men kan godt forstå hvis ikke du tror på det.. Det handler om erfaring\visshet og opplevelse som gjør at jeg tror på det..

 

kristne og orktidokser ar absolute ikke det samme nei..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...